Kael je napisal/-a:Glede nakupa Megana: tudi Megane pride prihodnje leto kolikor je meni znano nov, tako da si spet a sitem kot pri Laguni.
IcEm4n je napisal/-a:Maš Cliota (tega v avatarju)?
simimedi je napisal/-a:Zdravo!
Sem pred hudo dilemo. Ugotovil sem, da potrebujem še en avto, tako da ga imam namen kupit, verjetno proti koncu septembra. Sem pa že začel aktivno zbirati ponudbe. Danes sem dobil predračuna za Megana Grandtour z opremo Dinamic + (posebna oprema in akcija menda do konca avgusta) za nekaj manj kot 15.000 EUR, ali pa Laguna Evolution za 16.500 EUR. Oba vozila z 1.6 B motorjem. Drugače se pa zelo ogrevam za Volva V50 (rabljenega - nekako letnik 2005 ali novejši). Tako da sem čisto zbegan. Kako bi se odločili vi - novega Megana (skorajda raje kot laguno ker pride oktobra nova) ali rabljenega V50. PA tisti ki imate 1.6 motor - je dovolj živahen za tako težka avta kot sta Laguna in Megane Grandtour ali bi potreboval 2.0 (vleka počitniške prikolice). Nasveti, mnenja mogoče tudi kake alternative vendar ne dražje kot 17.000 EUR. Grem drug teden tako in tako še na dopust da se malo odmaknem od vsega skupaj in premislim kaj storiti.
Hvala za Vaša mnenja.
Lep večer.
tili je napisal/-a:Mojster Miha ne buč prodajat. Edino zmogljiva je Honda bol od Lagune. Odobje,poraba je pa vsaj enaka. Ja in vozil sem že kak bolši avto od Accorda npr. BMW 5, Audi A6, RS4...Kar se udobja tiče mi je vse isto sranje in če bi primerju z Laguno so razlike vsaj zame minimalne. Motorji in cene so pa druga stvar. Uglavnem za dokaj mal dnara se v Laguni voziš kot kralj.
P.S: Največ razlik pa je v glavah 18-20 letnih mulčkov, ko ne vejo da je avto le kup pleha.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 24 gostov