bistri21 je napisal/-a:zdravo!Kupujem Novega Polota in sicer 1.4 80KM Sportline(avtomatksa klima,potovalni rac.,tempomat,radio z 6cd,ugl vsa oprema razn usnja)!Zanima me ali ima kdo izkusnje z takim autom s tako mašino?Ugl zanimajo me use dobre in slabe lastnosti!Hvala
hladni je napisal/-a:bass je napisal/-a:Vozil vse 3, kar pri polotu ostani, je daleč spredaj pred ostalima dvema.
Pri enakih delih je daleč spredaj??...no fabia je celo malo naprednejša od ostalih 2 ,ker je novejša. Na testu je žal fabia potolkla polota ter corso pa še nekaj je blo ne vem kaj.
Zakaj se eni ne morejo navadit na dejstvo, da je škoda popolnoma enakovredna polotu!! Ni vse kar ima polo,golf znakec, božje, čeprav odpreš havbo pri fabii in kr butne vate 100 znakov vw,audi,seat,škoda, na motorju,kablih,radiu,podvozju...itd.![]()
LP!
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
bass je napisal/-a:hladni je napisal/-a:bass je napisal/-a:Vozil vse 3, kar pri polotu ostani, je daleč spredaj pred ostalima dvema.
Pri enakih delih je daleč spredaj??...no fabia je celo malo naprednejša od ostalih 2 ,ker je novejša. Na testu je žal fabia potolkla polota ter corso pa še nekaj je blo ne vem kaj.
Zakaj se eni ne morejo navadit na dejstvo, da je škoda popolnoma enakovredna polotu!! Ni vse kar ima polo,golf znakec, božje, čeprav odpreš havbo pri fabii in kr butne vate 100 znakov vw,audi,seat,škoda, na motorju,kablih,radiu,podvozju...itd.![]()
LP!
Jaz osebno se za VAG ne zmenim kaj dosti in sem čisto nepristranski. Polo ima interier ene par stopničk višje od "konkurentov" in meni notranjost veliko pomeni, ko kupujem avto, saj tam sedim.
Materiali v polotu so bistveno boljši, tudi podvozje je pri fabii premehko, pri ibizi pretrdo, pri polotu pa je odlično in presenetljivo progresivno.
Media3 je napisal/-a:Pa še to: kmalu pride novi model.
Se pravi, če se ti ne mudi raje počakaj. Pa kupi novi model oz. bodo stare ponujali za lepo ceno.
Tattoo- je napisal/-a:Media3 je napisal/-a:Pa še to: kmalu pride novi model.
Se pravi, če se ti ne mudi raje počakaj. Pa kupi novi model oz. bodo stare ponujali za lepo ceno.
Če bo čakal na novega Polota, bo pa še kar nekaj časa čakal...pride namreč šele v prvi polovici 2009!
@bistri21: Na tvojem mestu bi malo pogledoval tudi proti Polotu z dizelskim motorjem...
Kael je napisal/-a:1.4 TDI se baje povsem spodobno pelje, samo vendar ena opomba: 1.4 TDI s 70 KM je brez DPF filtra. 1.4 s 80KM pa ima DPF filter -> čigar vzdrževanje je mnogo dražje. Predem sem sam se na koncu odločil za Leona sem gledal ali Ibizo 1.9 TDI s 100 KM ali pa 1.4 TDI s 80 KM, pa je bila 1.9 TDI malenkost dražja od 1.4 TDI s 80 KM, a oba modela dosti držaja napram 1.4 TDI s 70 KM.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov