kinki je napisal/-a:hvala templar
ampak ko gledam oglase imajo mazde relativno veliko kilometrov ali so motorji dovolj vzdržljivi, jaz nameravam letno delati 0d 20k do 30k kilometrov pa samo še kašnega gor?
kaj pa servisi? cena in podobno
alexmazda je napisal/-a:Templar je napisal/-a:Vem pa da ima servisni interval 20tkm.
kje si pa to slišal, da majo mazde intervale za servis 20,000 kilometrov? si normalen... če kupiš novo z garancijo mogoče, kasneje pa je kot vsi ostali.
Ivan36 je napisal/-a:Kaj ni Mazda Jap. divizija Forda??? Tako , da v stvari kupuješ Forda a je tako. Drgač pa , da bo ziher kupi Passat in vozila bosta srečno in varno do konca njegovih dni![]()
Pa glej ,da bo imel samo 80 tkm
![]()
kinki je napisal/-a:pozdravljeni!
ker si nameravam kupit dizelskega karavana. Sem finančno omejen a nujno rabim avto-varen in zanesljiv sem se ob neštetih špogovorih nekako odločil da bi izbiral med tema dvema avtoma!
ker sam nimam nekih izkušenj vas prosim dfa mi svetujete kako in kaj, rad pa bi zanesljiv avto, ker ga enih 5 let sploh ne mislim menjat( za dobo kredita pač)
cena do 12k€ mogoče 500 več višje pa žal ne morem.
PA še eno vprašanje passat tdi 2004 ali 2005 letnik 150k prevoženih ali mogoče passat 2002ali 03 z istimi kilometri razlika v ceni 1500€
HVALA
kinki je napisal/-a:vsem skupaj najlepša hvala?
sicer mi niste nič kaj preveč olajšali dela ampak vseeno hvala, bom pač moral probat in kaj kupit pa upam da se ne bom opekel
aja pa še to ali mi lahko poveste kakšne probleme im apassat s prednjimi rokami, ker veliko poslušam o tem in koliko € je zamenjava?
nekje sem prebral da ima passat težave z LMM-kaj to je in da je rešitev RRSR-kaj to je
hvala![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ops:
ops:
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov