LudiLimun je napisal/-a:ma kašnih 500jurjou - ni šans! poglej mal na www.avto.net , sam jst mislm da več k 1000€ ne moreš dobit, tut če mu polhn tank zravn prodajaš.
Nastav 1000€ pa boš vidu kolk bojo ribe prjemale, dvigneš lohk še useen, lihtko spustiš (v primeru če ne bojo - seveda :P )
LudiLimun je napisal/-a:ma kašnih 500jurjou - ni šans! poglej mal na www.avto.net , sam jst mislm da več k 1000€ ne moreš dobit, tut če mu polhn tank zravn prodajaš.
Nastav 1000€ pa boš vidu kolk bojo ribe prjemale, dvigneš lohk še useen, lihtko spustiš (v primeru če ne bojo - seveda :P )
maccek_21 je napisal/-a:LudiLimun je napisal/-a:ma kašnih 500jurjou - ni šans! poglej mal na www.avto.net , sam jst mislm da več k 1000€ ne moreš dobit, tut če mu polhn tank zravn prodajaš.
ceno je bolš če daš že takoj višjo pa potem če ni odziva primerno sputsiš.
da malo višaš in potem nižaš te bo marsikateri kupec vzel neresno..
One day......BACK TO BLACK! 
eecho je napisal/-a:Torej, moj dedek () prodaja avto, pa se spozna na ta biznis še manj kt js. Gre se za tak avtič: AX Audace 1.0 , letnik 1998, malo čez 40.000km (!), metalne rdeče barve, s čisto osnovno opremo, nikoli karamboliran (niti udarjen, nič), garažiran. A mi upa kdo svetovat kolko je to vredno? hvala vnaprej
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 39 gostov