Na www.avto.net sem zasledil oglas avta, 92 letnik, ima pa samo 58000km ker je bil baje zaplenjen na policiji... tudi cena je nizka... zanima pa me ali je taka mašina popolnoma u ku***, ali se jo da z nekaj denarja spravit da bo svojim km primerna? Problem je, da policaji verjetno to 11let dejansko niso niti malo zalaufal.
Zadnje leto je bil avto vožen.
ma novo podvozje(amortizerji+vzmeti), nove diske+ploščice in menjani so vsi jermeni baje.... najbolj me zanima, če taka mašina sploh še lahko dela tko kot bi mogla pri tolkih km?
Tudi če je res vse zamenjano - največji problem ostaja notranjost motorja ki če ni bila kompletno konzervirana in uskladiščena je gotovo precej nagrižena od korozije; enako velja za marsikateri pogonski sklop, napeljava itd...
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M → 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi
Na sliki zgleda vseeno nekam načohano, sploh v kotih odbijačev In, kdaj pa so bile menjane tiste stvari kot jih omenjajo? Preden so ga zaplenili, ali zdaj, ko je že zunaj? Ker če so zdaj, potem nevem kako so menjali, brez da bi sprobali.
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!
prvo; je vprašanje zakaj je bil sploh avto zaplenjen
drugo; avto je zunej pobuškan in zelo slabo vzdrževan
tretje; če je avto tolk cajta stavu bi bilo dobr motor pretesnit
četrto; pa glede na to avto letnik 92 in je torej star 15 let se meni 800€ sploh ne zdi ugodna cena
to je on dobu 2 leti nazaj, in je preluftal mašino... pri policiji je bil pod streho. pa 800eur je za tak avto zeloooo ugodna cena, poglej ostale 19ke z isto mašino.
moje mnenje pa je da podvozje, če stoji avto 11let na miru, ni več uredu... tko kot lastika, če ne bo 'delala' bo preperela... al se motim?
mogoče se motim ampak a ni mela 19-ka nove luči od 93 leta naprej??Sicer pa prepiš številko šasije pa pejt na plicijo prevert če je bil res pri njih zaplenjen/pospravlhen
f.taunus je napisal/-a:Sploh pa ne vem, zakaj so menjali amortizerje in vzmeti? V 50.000km jih je težko tako zjahat, ko pa avto stoji, pa jim to prav nič ne škodi.
men zgleda avto spuščen...mogoče zato novi amortizerji in fedri-športni
Hyundai accent 1.3LS supercharged with my heavy leg :P