teks je napisal/-a:Mrcina to temo sem si že prebral in je bila kr zanimiva, če prav razumem ti še nisi kupil avta?
Nisem...Matrajo me finance in odločitev glede službe. Če se bom moral voziti kam daleč, potem moram popolnoma zamenjati prioritete. Pa zaenkrat še gre z enim trivratnim, čeprav križ že boli

Računam sedaj jeseni... Jaz sem spacestarja gledal pa se po moje ne more primerjat s scenicom glede prostornosti, zato sem ga črtal.
Sprobal sem modusa, ki pa ima v prtljažniku popolnoma isto prostora kot moja honda civic, tako da ne bi profitiral nič. Edino kar modusova prednost je premična zadnja klop.
Poleg modusa sem stestiral še scenica in alteo. Scenic z 1,6 16V bencinskim motorjem je poraz. Avto je imel šeststopenjski menjalnik, prilično nenatančen, tako da si se moral ukvarjati samo z menjanjem. Dizel je dosti boljša izbira zaradi večjega navora. podvozje in vozne zmogljivosti me niso prepričale, ampak za mirno in udobno vožnjo je dovolj.
Altea je druga pesem, ampak tudi dražja in manjša. Drugače pa zelo dober avto. TDI motor je pač TDI, tudi tukaj sem prebral da se je 1,6 bencinca bolje izogibati.
Premacy-ja še nisem podrobno stestiral, mi je pa zelo všeč. Tudi po testih zanesljivosti je to eden najbolj zanesljivih avtomobilov, kar jih je na trgu. Ker novega več ne dobiš (no, mazda 5 je naslednica, meni fenomenalen enoprostrec, ampak predrag), ga še nisem sprobal, ga pa bom ob nakupu....
No, to je na hitro to...
LP Mrcina
Pod pokrovom pa (že) 86 hrčkov...
dihtunga.press