jagermajster je napisal/-a:Torej odločam se za nakup VW GOLF 5 GTI DSG, pa me zanima zakaj ga naj kupin in zakaj ga naj nebi kupil (+/-). Če imate izkušnje s tem avtom, prosim za informacije.
Hvala!
jagermajster je napisal/-a:Mislim, da so se proizvajalci gum poslabšali, konec je tega,da bi se vozil 6 let z stimi gumami.
vuc je napisal/-a:....to k govorijo da ne popije nič olja ni res ker ti če ga tišiš mora imet mazanje to bot sigurn...
vuc je napisal/-a:lej jest ga skos tišim sam da se segreje pa mi na servis porab tm 0.6-0.7 l,je odvisn tud od vožnje sigurn
W|zz je napisal/-a:Ne vem kako bi lahko s takim avtom sploh sfalil, če si to želišKo ga nabaviš, pa pridi povedat občutke na TeamVW forum, kot je napisal Sašo. Enako vabljen tudi VUC
@vuc, en tak kot tvoj na avatarju je bil parkrat zadnjič pred rutarjem ob petkih. Si bil mogoče ti?
Kater pa čip imaš to?
Glede olja... v prvih 15k je pri meni porabil večino, potem med 15-30k pa skoraj nič, ko sem pogledal pred servisom ga je bilo na palčki do vrha. Bomo vidl kako bi pri naslednem servisu..
lp
jagermajster je napisal/-a:Kaj se je pa zgodilo s tole stranjo da ne dela http://www.team-vw.si/ ?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov