Kaj torej svetujete - in ali morda veste kaj več o teh čudnih (in očitno zavajojočih) akcijah? Hvala in lp!
sonček je napisal/-a:1.4 tdi jaz tega motorja nebi nikol imel (preveč navit glede na 1.4, tak motor naj enbi zdržal veliko kilometrov, dizel mora met več prostornine že 1.6, 1.9 je tako tako za silo ....več pa bodo drugi povedal, ki ga imajo ali pa so ga imeli.
Če bi pa že izbiral bi pa pri vw polo ostal.
lp
sonček je napisal/-a:1.4 tdi jaz tega motorja nebi nikol imel (preveč navit glede na 1.4, tak motor naj enbi zdržal veliko kilometrov, dizel mora met več prostornine že 1.6, 1.9 je tako tako za silo ....več pa bodo drugi povedal, ki ga imajo ali pa so ga imeli.
lp
mr.teddy je napisal/-a:sonček je napisal/-a:1.4 tdi jaz tega motorja nebi nikol imel (preveč navit glede na 1.4, tak motor naj enbi zdržal veliko kilometrov, dizel mora met več prostornine že 1.6, 1.9 je tako tako za silo ....več pa bodo drugi povedal, ki ga imajo ali pa so ga imeli.
lp
Kar se polota 1.4 tdi je res navit, samo kljub temu avto ob pametni vožnji in z rednimi servisi vseeno zdrži 200kkm ali več. Je pa res da ni zaželeno avto priganjat do konca, (tko kot ne nobenega dizela).Jst ga imam trenutno 10 mesecev in v tem času naredil 20kkm pa trenutno nobenih problemov. Zelo zadovoln z njim, edino kar me je razočaralo je poraba.
Kar se polota 1.4 tdi je res navit[/quote]Gorch je napisal/-a:
magnet je napisal/-a:Kar se polota 1.4 tdi je res navitGorch je napisal/-a:
Kali je napisal/-a:Hvala za vse nasvete! Prodajalci se sicer povsod obnašajo kot da dajejo kaj zastonj in ugotavljam, da je takole kupovanje novega avta kar travmatično ... A kdo ve, za kakšno dobro avtohišo za vw, kjer bi se dalo zrihtati še kakšen pameten popust? (Samo ne omenjajte mi A2S, lepo prosim.)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov