Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
blazz
Novinec

Kraj: Logatec

Fiat brava in euro 3?

Napisal/-a blazz Ne sep 23, 2007 2:42 pm

Trenutno prodajam avto http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1636622 in en tip me je spraševal če ima Euro 3 motor?
WTF je zdaj to? A ni bilo to samo pri kamionih oz. če je to to kam pogledam?

Uporabniški avatar
pinny
Poznavalec foruma

Kraj: Šoštanj

Napisal/-a pinny Ne sep 23, 2007 3:41 pm

če po pravic rečem tud js ne vem a ma ta avto to al ne, mam pa tud jsavota 1.6 sx letnik 2000
pa kaj use ludi nori ne sprašujejo res, pa kaj eni mislijo da bodo za tak dnar dobl nov avto brez napak, oz. rablenga da bo tak k nov :lol: :lol: :lol:
pa uspešno prodajo

Sm4jli
Novinec

Napisal/-a Sm4jli Ne sep 23, 2007 3:52 pm

Je Euro 3 motor ;)

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Sr sep 26, 2007 10:23 am

sprašujejo pa zato ker v črno goro in srbijo, pa mogoč še kam drugam nemorš uvozit vozila z manj kot euro3 normo ;) tak da ne se tak jezit če vas gdo to vpraša, če hočete prodat avto
LP Rok

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Sr sep 26, 2007 10:31 am

Gen|uS je napisal/-a:sprašujejo pa zato ker v črno goro in srbijo, pa mogoč še kam drugam nemorš uvozit vozila z manj kot euro3 normo ;) tak da ne se tak jezit če vas gdo to vpraša, če hočete prodat avto

Točno to. Ko sem jaz prodajal dieselco me je enako nekdo iz Beograda to spraševal... vendar bodi pazljiv v takih primerih, da te ne bo nategnil ala pridem po avto pa ga odpeljem, potem ga pa dol odjavim in ti plačam potem.... Bodi pozoren, ker če te to sprašuje gre res najbrš za izvoz.

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Re: Fiat brava in euro 3?

Napisal/-a MacTron Sr sep 26, 2007 11:54 am

@blazz: razlaga za podoben avto
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... hp?t=48138

in splosna razlaga EURO standardov emisijskih norm :idea:
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 472#803472
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
michelin
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a michelin Sr sep 26, 2007 12:12 pm

FBR je napisal/-a:
Gen|uS je napisal/-a:sprašujejo pa zato ker v črno goro in srbijo, pa mogoč še kam drugam nemorš uvozit vozila z manj kot euro3 normo ;) tak da ne se tak jezit če vas gdo to vpraša, če hočete prodat avto

Točno to. Ko sem jaz prodajal dieselco me je enako nekdo iz Beograda to spraševal... vendar bodi pazljiv v takih primerih, da te ne bo nategnil ala pridem po avto pa ga odpeljem, potem ga pa dol odjavim in ti plačam potem.... Bodi pozoren, ker če te to sprašuje gre res najbrš za izvoz.

te nima kdo "nategnit" pride po avto ti ga plača nato v knjigarni kupiš pogodbo jo izpolniš in poštemplaš na upravni enoti,kupec sklene zavarovanje za 10.dni in dvigne probne tabljice ,s tem se stvar konča in nič drugače 8) ;)
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Sr sep 26, 2007 2:18 pm

michelin je napisal/-a:
FBR je napisal/-a:

te nima kdo "nategnit" pride po avto ti ga plača nato v knjigarni kupiš pogodbo jo izpolniš in poštemplaš na upravni enoti,kupec sklene zavarovanje za 10.dni in dvigne probne tabljice ,s tem se stvar konča in nič drugače 8) ;)

Uporabniški avatar
blazz
Novinec

Kraj: Logatec

Napisal/-a blazz Sr sep 26, 2007 2:30 pm

Sej u bistvu BMK, če gre za izvoz. Če dobim keš in skleneva pogodbo je pol kul, ali pač ne? A mi lohk ponarejene evre uturi?
Ker vprašanje se je pa res začelo s "da li je ..." ;)

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Sr sep 26, 2007 2:41 pm

Če ti da on takoj keš te itak v končni fazi ne briga več kaj dost. Lahko samo on še nasanka.

Edino mej res testerček s sabo. Če ne drugače pejt na bencinsko in jih prosi, če ti lahko stestirajo denar, pa jim daš pol za per.

frane82
Nov uporabnik

Napisal/-a frane82 Pe avg 29, 2008 8:41 pm

Mene pa zanima, če ima kdo kej izkušenj s kupci, ki izvažajo avte v srbijo.
Kr od mene ga hočejo tudi kupit, pa me zanima, na kaj moram biti previden.

marjan novak
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a marjan novak Pe avg 29, 2008 9:11 pm

Če je potencialni kupec iz Srbije, Črne Gore, BiH se lahko zgodi, da vas okoli prenese. V kolikor je iz Slovenije se to ne more zgoditi...

Ni lepšega občutka, kot dobiti denar po dvo-tromesečni prodaji avta, zato ne kompliciraj. Prepis naredi pri dilerju in avto čim prej odjavi pa boš imel mir.

LP

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Pe avg 29, 2008 10:28 pm

mi nismo meli še z nobenim slabih izkušenj. Denar na roko, pa pustili smo, da se z našimi tablicami dol pelejo. Vse so vedno vrnali, plačali, pa še glihal se niso tak kot slovenci ;)

postopek pa je pri tebi, kot prodajalcu, isti kot če ga prodaš slovencu.
LP Rok

don kovacic
Nov uporabnik

Napisal/-a don kovacic Ne dec 26, 2010 9:56 pm

mojmu prjatlu so odpelal avto mu plačal aro in jih ni nikol več vido

FuriousG
Novinec

Napisal/-a FuriousG Ne dec 26, 2010 10:43 pm

Pameten prijatelj! :?
Vrni se na Kupovanje avtomobilov