Gen|uS je napisal/-a:sprašujejo pa zato ker v črno goro in srbijo, pa mogoč še kam drugam nemorš uvozit vozila z manj kot euro3 normotak da ne se tak jezit če vas gdo to vpraša, če hočete prodat avto
FBR je napisal/-a:Gen|uS je napisal/-a:sprašujejo pa zato ker v črno goro in srbijo, pa mogoč še kam drugam nemorš uvozit vozila z manj kot euro3 normotak da ne se tak jezit če vas gdo to vpraša, če hočete prodat avto
Točno to. Ko sem jaz prodajal dieselco me je enako nekdo iz Beograda to spraševal... vendar bodi pazljiv v takih primerih, da te ne bo nategnil ala pridem po avto pa ga odpeljem, potem ga pa dol odjavim in ti plačam potem.... Bodi pozoren, ker če te to sprašuje gre res najbrš za izvoz.
michelin je napisal/-a:FBR je napisal/-a:Gen|uS je napisal/-a:sprašujejo pa zato ker v črno goro in srbijo, pa mogoč še kam drugam nemorš uvozit vozila z manj kot euro3 normotak da ne se tak jezit če vas gdo to vpraša, če hočete prodat avto
Točno to. Ko sem jaz prodajal dieselco me je enako nekdo iz Beograda to spraševal... vendar bodi pazljiv v takih primerih, da te ne bo nategnil ala pridem po avto pa ga odpeljem, potem ga pa dol odjavim in ti plačam potem.... Bodi pozoren, ker če te to sprašuje gre res najbrš za izvoz.
te nima kdo "nategnit" pride po avto ti ga plača nato v knjigarni kupiš pogodbo jo izpolniš in poštemplaš na upravni enoti,kupec sklene zavarovanje za 10.dni in dvigne probne tabljice ,s tem se stvar konča in nič drugače![]()