ok ker mam sam tipota.. iti model in paket
prva zadeva ki jo moraš prečekerat je ta.. če dela vse tko kot mora glede elektrike..
torej :
-klima ( ker jo pač ima) kdaj je bla filana menan filter itd..
-razne lučke, ki crknejo na armaturi..
-MOTOR : najbolj važno.. kako je bil vzdrževan..kdaj je kej menan, glavni servis itd.. (katero olje.. najbolj je da se da not Selenia GOLD to uporablam tut sam..
- zdej če ti avto pije preveč olja je vrjetn kriv plutast tesnilc na glavi motorja.. ki je od stoenke tko da to zameni pa bo kul.. )
če ga je vozu en star nono še ne pomen da je avto len

.. ponavadi taki ne znajo vozt.. oz. preveč prtiskajo na gas.. in premalo popuščajo sklopko..
- kar se tiče mehanskih delov.. celoten avspuh ( tu načeloma nebi smel met težav zarad plinov.. jest svojga katalizatorja nism menu mam pa res da pol avspuha novga.. vse razn kolektorja in pa katalizatorja ... ampak to pač moraš požret in avto dela pol tko kot mora.. )
- končniki
-amortizerji
-zavore
itd..
pa poglej kako mu kej stojijo gume gor.. spredne morajo bit več al manj naravnost.. zadnje pa malenkost na not.. pol je kul.. uglavnem da ni nobene razlike... večje.. če je .. al je kej zvit.. al pa je potrebna optika...
glede pleha pa tko ..
ker je to običajna barva.. je bolj ali manj večja verjetnost da je avto rjast ..
jest mam črno perla.. pa je avto še zdej " kot nov" .. se pravi mam ene pikice.. ni pa da bi mi odpadu kak del dol..
pri barvi nimaš kej narest.. pač se spolira in to je to.. preveč ne prčakuj :S
drugač je pa to dober avto če je poštiman kokr tok.. maš klimo pa servo .. električni pomik prednjih stekel.. centralno zaklepanje..itd...
najbolj da ko boš gledu kej za rjo.. da prečekeraš pr zadnmu kolesu .. uspod pod " blatnikom.. in pa seveda če je bil kej zalten.. se bojo opazle pr havbi reže da so drugačne ker to je zaj**** k pr norcih naštimat..
tko da pa tut če je bil zaleten pa popravlen.. je bol da veš kot pa da ti prav da ni bil..
najbolj je da greš pa pogledaš ... prečekeraš vse.. pa ceno zbiješ mal še ..
al pa če greš do mehankarja.. da ti prgleda.. motor in ostale dele.. zdej v lj vem kje je dober mehankar.. za koper pa nevem če je kak pooblaščen to bi blo najbol..
kokr gledam po slikah.. se mi zdi da ni zaleten..
aha pa tut menjalnik naj te ne ustraš .. šalta se bolj mogoče " na grobo" pač ni glih mogoče tok lep.. mal se sliš...ampak odvisno je tut kako šaltaš.. pač ta avto ni za derkat...
moj je mel porabo pred servisom.. glavnim okol 10 kombinirano .. relacije pa mesto..
pa tut olja je pil dost
pol k sem ga pa poštimu je pa zdej sem naredu nazadne. 467 km z 41 litri.. pa še to mi je ene 3 vn vrgl prej.. seprav je pa res da sem ga pulu skos tut po avtocesti...
ampak če ga lepo peleš se da spravt tut pod 8... nazadne ko sem pelu ko po jajcih sem mel porabo 7,3
vse je odvisno od vožnje...
lp