myster je napisal/-a:Na voljo imam kupiti omenjen avto od nekoga po vezah za smešne denarje.z 1.1 mašino in letnik 93. ju3 grem na ogled avta in me zanima, na kaj morem bit pozoren pri tem avtu.lasnik trdi da ga v prvo spravim čez tehničnega, ampak vseen sem rad previden.
hvala za pomoč
lp.
myster je napisal/-a:no ta citroen-seveda grem po njega...ima 115k km...pravkar je menjal jermene, vodno pumpo, premze, olje, filtre, svečke, kabli itd(pač velik servis).res da je 1x bil butjen pri sprednjen blatniku in je druga barva blatnika(podobna).avto je še kr oglihan, zadnji kolesi so naravnost...volan gre naravnost ko ga spustiš......
Ivan36 je napisal/-a:myster je napisal/-a:no ta citroen-seveda grem po njega...ima 115k km...pravkar je menjal jermene, vodno pumpo, premze, olje, filtre, svečke, kabli itd(pač velik servis).res da je 1x bil butjen pri sprednjen blatniku in je druga barva blatnika(podobna).avto je še kr oglihan, zadnji kolesi so naravnost...volan gre naravnost ko ga spustiš......
Aa vse to so menjalipa imaš kak račun
ker imam kar nekaj Ax- ov pa nikol nisem to menjal pa smo vsakega vozili vsaj 30000 km se pravi eno leto pač do poteka reg. Pa imel je eden TRE tudi 325000 km pa nič
, da pa ima samo 115000 km
jaz pa ko sem svojega prodal sem bil tako srečen da ne morem opisat teh občutkov,res pa je da če dobiš dobrega nimaš kaj skrbet j*** ga moj je bil samo lep in daleč od dobrega žrl je pa vse tekočine kar jih je imel tud bremz olje kar jebilo pa edino kar sem saniral da mi ne bi slučajno bilo kakšno drevo namesto zavoreKritik je napisal/-a:Ax... legendaren avto, če odmisliš varnost. Meni je kar žal da sem svojega prodal... je bil res lepo ohranjen... čeprav so zaradi starosti začela propadati razna tesnila.... pil je pa ravno toliko kot zippo...
čare je napisal/-a:jaz pa ko sem svojega prodal sem bil tako srečen da ne morem opisat teh občutkov,res pa je da če dobiš dobrega nimaš kaj skrbet j*** ga moj je bil samo lep in daleč od dobrega žrl je pa vse tekočine kar jih je imel tud bremz olje kar jebilo pa edino kar sem saniral da mi ne bi slučajno bilo kakšno drevo namesto zavoreKritik je napisal/-a:Ax... legendaren avto, če odmisliš varnost. Meni je kar žal da sem svojega prodal... je bil res lepo ohranjen... čeprav so zaradi starosti začela propadati razna tesnila.... pil je pa ravno toliko kot zippo...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov