- DIZL
- KLIMA
- SERVO
- EL. PAKET
- KONFORT
-5 VRAT (če je manjši pol bi raj videl 3 vrata)
Kar je pa več, je pa tok bolš.Za ceno sem se odločil okverno okol bivših 1.5mil, danes okol 6.000€. Res, da sem že cel avto net obrnil pa se kar in kar ne morm odločit kaj in kaj kupt, zato vas prosim, da mi pomagate iz zadrege ven. Zdej se bo pojavilo še eno vprašanje, kaj kupiti? Starejši avto pa, da je večji oz. manjši avto in da je manjši.
Kaj imam v mislih?
Praktično mi je vseeno kaj kupiti samo da ustraza pogojem.Vseeno pa lahko povem par želja in kritik pa bi bil vseeno vesel, če bi kdo pošteno kometeru moje mišljenje.
ALFA:156,166---> super zadevca, za moje pojme samo imam strah kako se ta dva avta odneseta pri velikih kilometrih in zanima me sama kakovost vozila.Aja govorimo seveda o dizel vozilu
AUDI: a4 letnik 99 00 1.9tdi (če bi ga dubil) ali pa a6 (če bi ga dobil)---> problem je ta da težko dobiš avto z mal kilometri

FORD: mondeo letnik 00+ (novejši model).Na kaj moram bit pazljiv oz. vaše mnenje o tem vozilu
RENOULT: laguna letnik 01+, clio
VOLVO: s40,v40
VW: bora,golf4,polo
No tako, povedal sem mal okvirno kaj in kako. Zdej seveda je dobradošla še kakšna druga rešitev in kar z besedo na dan.Prosil bi vas da poveste čim več informacij. Za v "predstavo" vam pa povem, da imam 20let pa da kljub temu bi kšn simpatičn avto.
Hvala lepa za v naprej
grega