Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev
 
jimmyjames
Nov uporabnik
 
Prispevkov: 6
Pridružen: So jan 06, 2018 8:16 pm

Re: Nategatorji !!!!

Napisal/-a jimmyjames Po feb 12, 2018 5:05 pm

Mah, tista klavzula po mojem mnenju ne pomeni nič. To je pač klasičen primer zavajajočega, oziroma niti ne zavajajočega, temveč naravnost lažnivega oglaševanja. Par tolstih glob - ali pa celo že sam prekrškovni postopek - bi take kaline naglo izučilo. Dokler ne bo takih lekcij, se ne bodo spremenili.
 
Uporabniški avatar
honeybee
Novinec
 
Prispevkov: 245
Pridružen: Če jun 04, 2015 9:38 pm

Re: Nategatorji !!!!

Napisal/-a honeybee Po feb 12, 2018 8:57 pm

taki obstajajo ker znajo prodati najbolje. tisti ki se zaveda in malo prebere o prodajalcu je eno, drugi ki pa se na to ne spozna in mu po slikcah avto zgleda super bo šel gledat. in ko bo tam stal v dilemi ali naj kupi ali ne se bo pač oni oglasil da kako super ponudba je to in da je veliko zanimanja ter da take ponudbe za tako super avto ne bo našel nikjer drugje.

to je drugače psihična prodaja (ali kako se že reče) ker ti ustvari neko samokrivdo, da si pač sam kriv ker si zamudil odlično priložnost.
 
123Avtomobilček
Nov uporabnik
 
Prispevkov: 1
Pridružen: Sr feb 14, 2018 7:17 pm

Re: Nategatorji !!!!

Napisal/-a 123Avtomobilček Sr feb 14, 2018 7:25 pm

Dodajam nategatorja:
RD avto Dejan Rudman s. p., ki prodaja rabljene avtomobile v Novem Mestu.
In da ne bo nedvoumnosti, tudi konkreten razlog: računalniško resetirana okvara ventila na turbini, ki se je izrazila šele ob veliki obremenitvi motorja – pri mestni vožnji še ne. Po zamenjavi ventila se je izkazalo, da gre poleg okvare ventila tudi za okvaro celotne turbine. Kazati se je začel še cel kup drugih napak: pregorela žarnica v reflektorju se je izkazala za okvarjen reflektor (menjava celotnega reflektorja), okvarjen je senzor za pripenjanje na sovoznikovem sedežu, okvara releja za posredovanje el. toka svečkam …
 
QuattroS1
Nov uporabnik
 
Prispevkov: 2
Pridružen: Po feb 19, 2018 7:03 pm

Pozna kdo ta avto ali avtohišo?

Napisal/-a QuattroS1 Po feb 19, 2018 7:16 pm

Če vas zanima mnenje o prodajalcu Avtoposavje - katastrofa.


Prodajata avte ki so uvoz,potem nahitr očistijo,spolirajo,da se vse sveti,avto je pa zanič.Večina avtov od 170tisoc km naprej,skoraj vsak prebarvan ali z skrito napako in mnogo predragi glede na stanje.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov