javr je napisal/-a:mene pa zanima samo to, zakaj nekateri (skoraj večina, bi lahko rekel) tako zvesto brišejo oznako registrske tablice iz slike avtomobila, ki ga prodajajo ?
Kaj imajo od tega, da tisti, ki listamo po avto.net, ne vidimo registrske tablice ?
Oz. kaj bi potencialni kupci lahko videli iz reg. tablice ? Mislim - ni jasno.
- ja hvalabogu, če te kdo zaparkira, pokličeš na policijo in poveš št. registrske, ali pa primer pobega s kraja prometne nesreče.... ali gre tu za kakšne druge preverbe ?to vedo tisti, ki delajo v policiji kako se da preverit lastnika na podlagi registrskih številk
- preverila kaj ?mene je ena oseba tko preverila na podlagi registrskih številk avtomobila
naj se v temo piše samo stvari,katerim je namenjana.s takimi posti(v stilu citiranega ipd. ...) pride do nepotrebnih debat,prepirov ter prenatrpanosti,s čimer tema izgubi svoj pomenjavr je napisal/-a:mene pa zanima samo to, zakaj nekateri (skoraj večina, bi lahko rekel) tako zvesto brišejo oznako registrske tablice iz slike avtomobila, ki ga prodajajo ?
Kaj imajo od tega, da tisti, ki listamo po avto.net, ne vidimo registrske tablice ?
Oz. kaj bi potencialni kupci lahko videli iz reg. tablice ? Mislim - ni jasno.
seeman66 je napisal/-a:eentox je napisal/-a:Če poznaš kakega policaja ni problem dobiti teh podatkov.
lp
OFF Tu se krši zakon![]()
![]()
Gr00vY je napisal/-a:Zanima me kakšne izkušnje imate z RONDO TRADE is Škofje Loke ?
Zanimam se za Renault Modus...sedaj ko sem prodajalca prosil za kopijo prometne mi pa začne komplicirat...spašujem se zakaj če pa avto zihr kupim...tvezi, da bo on sam uredil z mojim zavarovalnim agentom...
lp,
J.
Po forumu brska: Google [Bot] in 16 gostov