Kritik je napisal/-a:Ma sploh ni problema, greš na LB, rečeš da bi rad kredit do 4170 ojrov (bivši milijon) pa sploh ne rabiš nobenih dokazil.... če pri njih prejemaš plačo ti bo itaq samo za 2 meseca nazaj pogledala če si prejemal plačo.... Go for it!
Jaz mislim, da je najbolje, da se čim manj pufaš zaradi avta! Jaz sem si vedno kupil avto za tak denar kot sem ga imel! Samo pri zadnjem sem si sposodil le 1000eur, ki sem jih vrnil v enem letu ampak sem imel ves čas tisti zoprn občutek kot,da avto sploh ni moj in kaj če se karkoli zalomi...itd! Seveda se jih večina ne bo strinjala z mano in tudi ti me verjetno ne boš upošteval. Ampak moje mnenje je, da veliko ljudi čist preveč zapravi za avto pol ga pa leta odplačujejo in imajo komaj za sprotno redno vzdrževanje obenem pa meni pametujejo kako sem nor ,da imam avto, ki porabi 5litrov več kot njihov! Rolling Eyes Huda matematika!
cruiser1 je napisal/-a:Jaz mislim, da je najbolje, da se čim manj pufaš zaradi avta! Jaz sem si vedno kupil avto za tak denar kot sem ga imel! Samo pri zadnjem sem si sposodil le 1000eur, ki sem jih vrnil v enem letu ampak sem imel ves čas tisti zoprn občutek kot,da avto sploh ni moj in kaj če se karkoli zalomi...itd! Seveda se jih večina ne bo strinjala z mano in tudi ti me verjetno ne boš upošteval. Ampak moje mnenje je, da veliko ljudi čist preveč zapravi za avto pol ga pa leta odplačujejo in imajo komaj za sprotno redno vzdrževanje obenem pa meni pametujejo kako sem nor ,da imam avto, ki porabi 5litrov več kot njihov!Huda matematika!
cruiser1 je napisal/-a:Jaz mislim, da je najbolje, da se čim manj pufaš zaradi avta! Jaz sem si vedno kupil avto za tak denar kot sem ga imel! Samo pri zadnjem sem si sposodil le 1000eur, ki sem jih vrnil v enem letu ampak sem imel ves čas tisti zoprn občutek kot,da avto sploh ni moj in kaj če se karkoli zalomi...itd! Seveda se jih večina ne bo strinjala z mano in tudi ti me verjetno ne boš upošteval. Ampak moje mnenje je, da veliko ljudi čist preveč zapravi za avto pol ga pa leta odplačujejo in imajo komaj za sprotno redno vzdrževanje obenem pa meni pametujejo kako sem nor ,da imam avto, ki porabi 5litrov več kot njihov!Huda matematika!
Falco' je napisal/-a:cruiser1 je napisal/-a:
moje sožalje zate, ker se boš vse življeje vozil v garah. težko verjamem, da boš prišparal 20.000€ ali celo 30.000€. sam trenutno nimam kredita za avto, ker vozim 11 let staro mašinerijo, ampak za naslednjega bo pa potrebno vzet kredit. malo je primerov, ko lahko z gotovino plačaš avtov.
cruiser1, seveda brez zamere, to so samo moje domneve. možno je vse in če si se tako odločil ti vsa čast.
Po forumu brska: aklan86 in 6 gostov