Misa_Misa je napisal/-a: diesla Golfa l.98 ali diesla Clial.03, torej je boljši starejši "prestižnejši" ali mlajši "povprečen"
roomeo je napisal/-a:Hmmm... Ins e javim tudi jaz! Smo v isti situaciji... Avtek za začetnico.. Samo ke rpri nam velja tudi peugeot 206. Jaz grem večkrat na avto.net in malo gledam oglase... Mislim, da se bolj splača kupit kakšnega clia 2003 za 5.000 € ali še bolj se mi zdi v redu kupit peugeot 206 dizla... Mi pač največ gledamo peugeota 206 dizla.. BENCINCE SPLOH NE GLEDAMO! Se mi zdi, raje clia ali Peugeota 206 letnik od 2000-2003 za 5 k € kot za enak denar golfa IV ki je star 10 let, pa niti klime (no pri večini za tak denar),serijsko golf 4 ni imel el. pomik prednjih stekel, tako da ga večina nima, in z tako malo opreme golfa, nikoli ne bi vzel. Naša dva konkurenta, ki nas zanimata sta peugeot 206 HDi in renault clio DCI... In nekako se bolj nagibamo k 206-ki, ker je večji, zmogljivejši motor, kot osnovni dizel od clia, in podobno... Ker mi rabimo avto tudi za daljše proge, tudi 600 kilometrov, zato nas bolj zanima peugeot 206, ki je večji, udobnejši, pa le eno leto starejšega dobiš za isti denar kot clia, pa še klimo ima (no skoro vsi clii imajo tudi), pa dosti več opreme, kot clio ima peugeot!
Po forumu brska: aklan86 in 5 gostov