Zdravo,
Zanimam se za nakup Forda S-MAx z dieselskim motorjem.
ne znam se odličiti med 1.8 TDCI 125KM in 2.0 s 140KM?
Bi moralo biti 125KM dovolj po mojem.
Stvar kolko denarja imaš. Jaz bi bil čisto zadovoljen z 125 dizelskimi konji. Če bi bili pa bencinski, bi jih pa na takšnem avtu potreboval vsaj kakšnih 170.
Na http://www.ford-team.sis(m)o že doktorirali na to temo, nis(m)o pa še našli pravega odgovora ops: . Poglej v rubriki s-max. Jaz osebno vozim bencinarja in mi zadostuje.
Priporočam S max kjer so baje zelo izdržljivi ampak po drugi strani ford ni nikoli ampak nikoli (upam da nisem nobenega lastnika fordov užalil) vredni tega denarja ki ga plačaš. Svetujem nakup... LP
V bistvu rabim avto za pet oseb, 3 odrasle in 2 otroka.
Gledam: C picasso - staro in novo, R senic podaljšan, S-maxa,
So mi pa sharani in galaxy-ji preveliki in tudi v garažo ne grejo
S-max je super, dost placa opreme za normalno ceno. Stric je mel 140konjskega pa 18col felge(take ko so ble na konceptu). Sicer zgledal je avto super, ampak je blo še to premalo konjev. Če pa bojo kake bol normalne dimenzije gum gor pa bi znalo tut 125konjev bit dosti, sploh za umirjeno vožnjo.
No kolikor sem jst bral o tem avtomobilu,morem rečt da je od enoprostorcev dobil najboljšo oceno in se ga zelo splača kupit. Tud kakovost je zelo dobra,kolker sem slišal. Tako da go for it