RSI je napisal/-a:hladni je napisal/-a:niti slučajno renoja in forda po možnosti, mislim da bi bila mazda perfektna.
zakaj ne renoja argumentiraj prosim! po mojih izkušnjah bi bil twingo prava izbira,ob rednem servisiranju,bi moglo it čez 200000km pa mala poraba in nizki stroški vzdrževanja
In_Liner je napisal/-a:Dober dan!
Mene malo zanima kakšne avte predlagate za prvi auto...nerabim močne mašine rabim za prvi avto in nerabim nekega prestiža...rad bi samo da nebom non stop na servisih kjeri avti se dobro odnesejo pri teh cenah...vaša mnenja...itd
že vnaprej hvala za odgovore
lp
Falco' je napisal/-a:dizla se mu ne splača, ker ti mali avti itak ne pokurijo veliko (5l), sam pa ti priporočam kakšnega cliota ali japonca, ampak pri njih so deli svinjsko dragi.
Joie de vivre! je napisal/-a:Moj sosed, sezonski delavec iz Srbije, je kupil mazdo 16 let staro 323 za 600 eur... Avto na večih mestih rjavi in ima pogosto težave z vžigom. za skoraj enak denar sem jaz kupil ZX-a, ki mi že eno leto deluje brez problemov, le elektroniko sem moral dat popravit, nemško sranje od Boscha...
Za 1500 evrov boš največ dobil pri Francozih in Korejcih, pri Fordu in Oplu, vsemu ostalemu bi se jaz izogibal.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov