Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Bengaly
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

astra cabrio

Napisal/-a Bengaly Pe nov 02, 2007 2:30 pm

Zdravo

Ker je finančno stanje kar dobro in se bliža konec faksa, sem začel razmišljat. da bi končno zamenju svojga ax-a. Imam možnost, da dobim iz Nemčije dokaj ugodno opel astro cabrio, 1.8 16v, letnik 2001 oz. 2002. Nikjer nisem najdu nobene teme o tem, tko da upam da mi lahko kdo pomaga. Zanima me predvsem kvaliteta izdelave ( streha ) in motor. Že vnaprej hvala za vse informacije.

db
Novinec

Kraj: from MS to MB

Napisal/-a db Pe nov 02, 2007 3:31 pm

Meni je ta avto zelo všeč, še posebej ker jih ni dosti. Moj kolega ma sicer astro coupe ( ne cabrioleta), letnik 2001 in mašino 18 16v. Mašine v coupejih in cabrioletih so tak iste. No v glavnem on s to mašino nima problemov, pa ful ne špara avta.Samo redno servisira pa to je to. Sicer ta motor ni za neko divjanje ampak za bolj normalno vožnjo, da se tudi lepo šparat s porabo. Slabost avtomobila je da se ne da izklopit ESP-ja. Ima pa presenetljivo veliko mesta na zadnjih dveh sedežih. V glavnem do sedaj vem da ni mel niti ene okvare. O strehi pri cabrioletih pa na žalost nevem nič. Probaj vprašat na oplovem forumu.

Pa želim ti dober nakup.

Uporabniški avatar
C4V4L13R
Poznavalec foruma

Kraj: Pod Gorjanci

Napisal/-a C4V4L13R Pe nov 02, 2007 3:35 pm

na opel forumu ni ravno poznavalcev oplov :roll:
no ja...mogoče pa maš srečo...

v glavnem, zanima me mal astra bertone, sicer coupe. bi tud sam rad pogledu mal v italijo al pa nemčijo, pa me zanima kakšna je bla kj cena, lahko tud na pm prosim.

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Pe nov 02, 2007 5:04 pm

na oplovem forumu (zdj odvisn na kermu si bil, ker sta 2), da ni poznavalcev.

Maš pa na www.opelforum.si (maš tud www.opel-portal.si, ki pa je nč od nč) enega člana z astro coupe bertone in ti bo znov povedat kko pa kaj, mislm d ma clo 1.8 mašino.
Slika
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: aklan86 in 6 gostov