coffa06 je napisal/-a:Je res, ampak problem je, da avto, ki ga hočeš pripeljat čez mejo mora imet euro2 motor in vzglavnike zadaj, tud to sem že premišljeval ker v Nemčiji je dosti lepih, jim pa cene že tako rastejo. Ne, ne bi ga imel za drift, nekaj let nazaj sem imel takega E30 in sem ga kasneje prodal, zdaj pa mi je žal za njim.
Evo moja bivša 320-ka E30, sedaj se vozi po Novi Gorici.
Falco' je napisal/-a:avto uvoziš iz tujine, ko bo starodobnik, se pravi prvi primerki že prihodnje leto, saj kot mi je znano so prvi zapustili tovarno leta 1983.
DonCorleone je napisal/-a:Kaj pa če kupiš tu enga xxx bmw e30 pa greš v nemčijo/avstrijo kupit dobrega e30 kao za rezervne dele...potem maš pa možnost zamenjat cifreali pa tako kot moj kolega bo pripeljal bmw iz nemčije in kao vgradil v svojega motor od unega in homologiran to potem čez kakšen mesec bo pa še "zamenjal" karoserijo z uno iz nemčije....pač potem maš po enem mesecu reg. avto samo koga na homo...moraš poznat :P
Drocky je napisal/-a:Tole je najbolša varjanta, sam probaj dobit isti letnik oba, pa enak motor, ker v prometni ti pišejo podatki od avta kupljenga pri nas, v homologaciji pa podatki od avta, ki ga uvoziš in nardiš atestDonCorleone je napisal/-a:Kaj pa če kupiš tu enga xxx bmw e30 pa greš v nemčijo/avstrijo kupit dobrega e30 kao za rezervne dele...potem maš pa možnost zamenjat cifreali pa tako kot moj kolega bo pripeljal bmw iz nemčije in kao vgradil v svojega motor od unega in homologiran to potem čez kakšen mesec bo pa še "zamenjal" karoserijo z uno iz nemčije....pač potem maš po enem mesecu reg. avto samo koga na homo...moraš poznat :P
povej kolegu da lahko tut brez vez na LPPju nardiš atest za karoserijo in motor naenkrat v enem dnevu, smo isto nardili z astro f.
branko1 je napisal/-a:Pozdravljeni.
Točna takega imamo doma. 320, letnik,1987, 6 cilindrov, 2 vrata, črne barve, spuščen, lite feltne, nov izpuh, šibedah, registriran, prev. 315.000 km. Avto je v M.Soboti.
Ivan36 je napisal/-a:branko1 je napisal/-a:Pozdravljeni.
Točna takega imamo doma. 320, letnik,1987, 6 cilindrov, 2 vrata, črne barve, spuščen, lite feltne, nov izpuh, šibedah, registriran, prev. 315.000 km. Avto je v M.Soboti.
DAJ slike daj slike , da vidimo lepotca in potem pravijo, da samo Dizel naredi čež 300.000 km hehe![]()
Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov