Peugeot je novejši avto in posledično je tudi izolacija boljša, podobno velja tudi za Puntota in Cliota, ki sta napram predhodnikoma bistveno bolje zvočno izolirana. Podvozje je pa pri Ibizi res trdo, vendar to pomeni, da jo lahko v ovinkih kar konkretno pritisneš brez strahu, da boš odletel v jarek.

Če pa si bolj umirjen voznik, ki bolj ceni udobje in tišino med vožnjo pa je lahko Peugeot 207 tudi z navadnim 1.4 motorjem dober nakup. Kar se tiče porabe, moj fotr ma novga Peugeota 207 z 1.4 16v mašino z 90 KM in mu kuri po potovalnem računalniku 7.9 litra, meni pa Ibiza s podobnim motorjem 7.3-8 nekje, odvisno od tega koliko imam mestne vožnje, sam stil vožnje niti ne vpliva opazno na porabo, prav tako ne klima; povprečje je tako od oka ponavadi skoraj vedno okoli 7.6 litra pri moji Ibizi, ki se vozi večinoma na kratke relacije po LJ in okolici. Takšna poraba se mi zdi povsem normalna za 1.4 mašino, če se voziš večinoma na kratke relacije in po mestu, če bi imel v glavnem daljše relacije, sem prepričan, da bi bila poraba ob umirjeni vožnji lahko brez problema tudi za liter in pol ali več nižja. Twingo mi je pil ob primerljivih razmerah okoli 6 litrov, je pa šlo za navadno 8v mašino z zgolj 59 KM. V glavnem Peugeotove in VW mašine niso ravno zgled varčnosti, vendar pa to predvsem po zaslugi požrešnosti pri mestni vožnji(Ibiza in P207 imata podobno deklarirano tovarniško porabo 8.8 litra pri zgolj mestni vožnji), medtem ko je poraba na relacijah povsem zgledna.