Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

wiliamskis
Novinec

Clio 2.0 RS- info!!!

Napisal/-a wiliamskis Ne nov 11, 2007 8:32 pm

Zdravo, vsem tukaj gor! Ker nameravam enkrat drugo leto zamenjat Megana za malo bolj navitega rabljenega Clia, bi vas prosil za nekaj informacij glede tega avta, predvsem me zanimajo cene servisnih delov in porabo ob zmerni vožnji- pri športni me ne zanima :lol: ?? Motor verjamem, da je zlo vzdržljiv... ali?? Letnik avta naj bi bil 00'-03', pripravljen pa sem odšteti do 8jurjev evrov, več bi bilo za moj študentski budget preveč :oops:
No, druga opcija avta je Peugeotov 206 s16, ki ima nekoliko manj PS, vendar pa me skrbijo hibe, ki se pojavljajo na teh avtih, če kdo kaj ve o tem avtu, kar z besedo na dan!

No tako, jest sem že začel mal čekirat oglase po netu, pa če kdo od vas ve, da se prodaja v redu RS ali s16 napišite tu gor :D
A ves ka je moč??? Ko biku tako v rit pihneš, da se mu rogovi zravnajo!!!

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Ne nov 11, 2007 9:13 pm

nemoreš primerjat s16 pa rs. aja, pa še to, če kupuješ ta letnik, kupi rs-a pod 130 KW

Uporabniški avatar
LudiLimun
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a LudiLimun Ne nov 11, 2007 9:56 pm

si mogoče s16 zamenjal za rc-ja? to primerjavo bi že lažje zastopil. drgač pa ja, glej da boš pod 130kW.

wiliamskis
Novinec

Napisal/-a wiliamskis Ne nov 11, 2007 10:15 pm

Ja, ja vem, da je rs čist druga pesem, ki se lahk primerja samo z rc-jem, samo s16 modelov je kar nekaj na izbiro, pa tudi pogojno bi imel dovolj 135ps, vendar to jemljem kot rezervo... Bolj sem osredotočen na Clia, ki pa upam, da bom v cca.1 letu našel približno ohranjen primerek, zanima me le kako so dragi potrošni materiali?
Aja pa tukaj gor mislim, da ima en član v lasti črnega rs-a model 00'- kakšno je njegovo mnenje pa še mnenja ostalih morebitnih lastnikov bi prosil? :oops: :P
A ves ka je moč??? Ko biku tako v rit pihneš, da se mu rogovi zravnajo!!!

Uporabniški avatar
jurre
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a jurre Ne nov 11, 2007 11:12 pm

poraba je pri tem avtu smesna :D ima ga par kolegov, parkrat smo sli na kaksno relacijo (kranj - murska sobota, kranj - avstrijska koroska), pa je imel kolega z RSom ob normalni voznji nizjo povprecno kot jaz s cliotom 1.2 16v :lol: tam okoli 6,5, ce res lepo vozis, drugace pa je tam 7 - 8 brez tezav (govorim za 169KM verzijo, novejsi 182KM pije okoli 9, pa registracijo imas v najvisjem razredu - 132kw). Ne bi verjel, ce ne bi videl na lastne oci :D
potegne pa :twisted: od ene 5k obratov naprej se mu strga..
kaj vec ti bo pa se kaksen lastnik RSa na forumu napisal
Slika

Uporabniški avatar
Sonny
Stalni uporabnik

Napisal/-a Sonny Ne nov 11, 2007 11:27 pm

Res je da ne moreš ravno primerjati s16 z rs-om ampak, če te že skrbi budget, bi jaz vseeno tudi razmišljal o s16ki. 8.4s do 100 nikakor ni počasi. Sicer bi tudi jaz raje imel rs-ko sploh, če najdeš dobro ohranjeno ampak če pa ne, pa dvomim, da boš z s16 razočaran.

Golden eye
Stalni uporabnik

Kraj: Notranjska

Napisal/-a Golden eye Po nov 12, 2007 9:28 am

se strinjam kup tistka k boš najdu bolj ohrtanjega. Pol boš mel tud manj stroškov z vzdrževanjem!
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov