Prosim vas za odgovor-in hvala

RENAULTx je napisal/-a:Rad bi vprašal kateri več porabi-bencinar ali dieselaš? no,verjetno je težko reči na splošno,pa naj bom bolj direkten: zanima me koliko približno "popije" Fiat Punto 55s,ali 75sx,bencinar? (diesel ne vem če obstaja,nisem neki avtoprofessional)
RENAULTx je napisal/-a:Rad bi vprašal kateri več porabi-bencinar ali dieselaš? no,verjetno je težko reči na splošno,pa naj bom bolj direkten: zanima me koliko približno "popije" Fiat Punto 55s,ali 75sx,bencinar? (diesel ne vem če obstaja,nisem neki avtoprofessional)
IcEm4n je napisal/-a:človek sprašuje za starejši avto. kot je že Kael reku - ponavad tm 2-3 litre manj pije dizel (z isto "težko" nogo)
spreat je napisal/-a:RENAULTx je napisal/-a:Rad bi vprašal kateri več porabi-bencinar ali dieselaš? no,verjetno je težko reči na splošno,pa naj bom bolj direkten: zanima me koliko približno "popije" Fiat Punto 55s,ali 75sx,bencinar? (diesel ne vem če obstaja,nisem neki avtoprofessional)
dizli so požrešni ko satan... po tem slovijo...
brez besed...
frgo je napisal/-a:Model sprašuje za puntota. Pa to mora bit že noro majhna poraba, če je pri tako majhnem avtu razlika med dizlom in bencinarjem 2 -3l. Clio 1.2 16 pije samo kakšen liter več kot enak s 70km dizlom, pelje se pa precej bolj udobno v primerjavi s tistim ropotalom z menjalnikom kot metla, ki se še segreje ne pozimi. Sam delam 40 - 50kkm na leto, pa ne vidim računice, da bi mel enakega z dizom.
Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov