grega88 je napisal/-a:No situacija je taka, da kolega kupuje seb drugi avto in je v ožji izbor izbral 2 vozili:
- vw passat 1.9TDI 131KM, letnik 01
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1691452
-alfa 156 1.9 jtd, letnik 04-05
Kolega zanima ali je vredno dati dobrih 10.000€ za passata z prevoženimi 200.000km+, čeprou vemo da je to nekje malo za tako vozilo in da če pogledamo naj bi bilo to nekje ralnih 216.000km ali nej kupu alfo z prevoženimi 100.000km pa ima novejši avto z mn prevoženimi kilometri...Kaj bi vi naredili ali bi kupli nemca ki slovi pa dobri kakovosti in kvaliteti, italjan pa slovi u zgodovini pa same "sranju" a za danes en bolših proizvajalcev motorja predvesm jtd motorjeu ( naj bi bili eni bolših dizlskih motorjeu). Kaj bi vi izbrali?
grega88 je napisal/-a:No situacija je taka, da kolega kupuje seb drugi avto in je v ožji izbor izbral 2 vozili:
- vw passat 1.9TDI 131KM, letnik 01
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1691452
-alfa 156 1.9 jtd, letnik 04-05
Kolega zanima ali je vredno dati dobrih 10.000€ za passata z prevoženimi 200.000km+, čeprou vemo da je to nekje malo za tako vozilo in da če pogledamo naj bi bilo to nekje ralnih 216.000km ali nej kupu alfo z prevoženimi 100.000km pa ima novejši avto z mn prevoženimi kilometri...Kaj bi vi naredili ali bi kupli nemca ki slovi pa dobri kakovosti in kvaliteti, italjan pa slovi u zgodovini pa same "sranju" a za danes en bolših proizvajalcev motorja predvesm jtd motorjeu ( naj bi bili eni bolših dizlskih motorjeu). Kaj bi vi izbrali?
grega88 je napisal/-a:No najprej se opravičujem zaradi tistega napisanega.Res, to sam mu tudi jaz rekel pa je dejal da je probal oboje in se še kar ne more odločit.Passat mu je ušeč ker je bol prostoren tak kakovosten, a alfa ker je mlajša, lep dizajn, mn prevoženih...Rd bi kolegu pomagal in bi vas prosil če bi mi lahko napisali argumente zakaj enga in zakaj drugega ne, ter obratno.Hvala
the_man je napisal/-a:lp
ko gledam ta dva primerka, se nekako nagibam k alfi. verjemi sam sem pristaš vw, ampak dejstvo je da je avto dokaj precenjen. alfa ima več opreme,mlajša je,km ne bom komentiral ker niso važni,preveri naj samo v kakem stanju sta vozili. jas načeloma bi vzel alfo, če bi se odločal med tema dvema
lp
alanq4 je napisal/-a:grega88 je napisal/-a:No najprej se opravičujem zaradi tistega napisanega.Res, to sam mu tudi jaz rekel pa je dejal da je probal oboje in se še kar ne more odločit.Passat mu je ušeč ker je bol prostoren tak kakovosten, a alfa ker je mlajša, lep dizajn, mn prevoženih...Rd bi kolegu pomagal in bi vas prosil če bi mi lahko napisali argumente zakaj enga in zakaj drugega ne, ter obratno.Hvala
Definitivno naj kupi passata.
Alfo kupiš ne da bi se odločal med znamkami...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov