scottie je napisal/-a:Če misliš kaj bo drugače pri VW:
- boljši materiali v notranjosti
- DSG
- xenon
- upam, da ne ropota raznoraznih stvari, kot pri Altei
......
To je na grobo to.
scottie je napisal/-a:No da malo obudim temo. Avto bo naročen prihodnji teden, oprema in motor sta že izbrana, preglavice pa mi dela barva. Nikakor se ne morem odločiti med belo in oranžno. Obe barvi sta mi zelo všeč in obe sem videl v živo, pa se še vedno ne morem odločiti.
scottie je napisal/-a:Sem pozabil napisati: Notranjost bo usnjena in sicer antracit barva. Sem se odločal me oranžno notranjostjo in usnjem in glede na to, da imava majhnega otroka usnje zmaga (sej veste pudingi, pa razno razni piškoti po oranžnih sedežih)
- motor pa je 2.0 140KM ali 2.0 170KM nuja, 105 KM je posiljevanje motorja in kljub TDIju, je poraba 8,9 L ob priganjanju nekaj povsem normalnega (npr: vožnja graz, celje, konstantno 150-160 na uro, poraba 9,3 L / 100km). Prav tako ima 6 stopenjski menjalni pri 105KM motorju katastrofalna prestavna razmerja, v 6to lahk daš že pri z 70, medtem ko je pri 130 motor že blizu 3000obratom, pri slabih 100 pa na območju optimalnega navora.
- drugače pa je avto kar se parkiranja tiče, uporabnosti, preglednosti, prilagodljivosti (posebej če vzameš ravno dno prtlažnika), ter udobnosti (sedeži) super.
Po forumu brska: Zodd in 10 gostov