orlytm je napisal/-a:A je to čist tu mač kilometrov? Mel bi ga za cca. 2 leti (50k kilometrov)
... odvisno od tega koliko je bil servisiran - če ga redno servisiraš na kvalitetnemu servisu in so ti kilometri delani večino po AC je avto kot nov ... Jaz sem ga imel kot tretji lastnik 4 leta od 89000 km do 165000 km med tem časom sem zamenjal : takoj, ko sem ga kupil - sklopko in opravil veliki servis, enkrat zamenjal svečke in enkrat turbino obnovil sem mu tudi amortizerje dva volanska končnika in Zavorne diske 1x in 3 x zavorne ploščice 5 kompletov gum ... bil je čipan, vožen dinamično in se mi to kar sem zamenjal ne zdi nek velik vložek v primerjavi z vsemi ostalimi avtomobili, ki sem jih imel predtem ... L.p. Madorlytm je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:meni se zdi 200 000km kr nekaj,pri teh kilometrih pa že rado tudi kaj crkovat začne...
no tole mam v mislih, ja ... kolk je dejansko avto zgonjen pri 200.000km ... nimam predstave![]()
Pa dejmo predpostavit, da je bil vožen normalno ... brez posebnosti ...
lp
OrlyTM
Strokovnjak je napisal/-a:zupi13 je napisal/-a:bolš to, kot pa 78000. težko realni...
Dej ne mi rečt, da če bi imel enga z 200.000 km in enga z 78.000 km na razpolago, da bi brezpogojno raje vzel tistega z 200.000 km.
orlytm je napisal/-a:Am, mal sm searchal, pa nič našu ...
Audi A4, 1.8T, letnik 2000 in ma blizu 200.000 km ... nasplošno zgleda OK ohranjen ... mnenja? A je to čist tu mač kilometrov? Mel bi ga za cca. 2 leti (50k kilometrov)
tnx
lp
OrlyTM
Po forumu brska: burek66 in 9 gostov