drdamian je napisal/-a:Trenutno posedujem sluzbenega golfa V, TDI 90konjev, SI opremo, ki mi je dobesedno zlezel pod kozo in izpolnjuje vsa moja pricakovanja. Zaradi menjavanja sluzbe sem prisiljen v nakup lastnega vozila.
Omejitve pri nakupu so:
- dnevno bom prevozil 170km po avtocesti + 50 po magistralkah, kar znese 220km/dan * 6 dni = 1320km/teden * cca 53 tednov = minimalno 70.000km/letno
- potovalna hitrost po avtocesti mora biti med 160 in 180km/h
- avto mora biti vsaj golfov razred ali večji
- max 10.000€
Iz česar sledi: dizel, vsaj 100 konjski.
Zaenkrat imam ogledana dva golfa IV, oba TDI 130 konjev, oba od znancev (garant nezaletena vozila, lepo vožena in ohranjena), letnik 02-03, s ceno okoli 10k€. Kaj predlagate? Vzeti "gvišnega" starega golfa ali se ozreti za čim novejšim?
ps: Renault absolutno odpade (v meganu mi je dobesedno explodiral motor, s cliom pa sem imel prizganih vec opozorilnih lučk kot na božični jelki)
drdamian je napisal/-a:http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1644044 za 11.190€ 04
Kdo mi pri tem avtu garantira realne kilometre, nezaletenost, redne servise in primerno voznjo bivsih dveh lastnikov? Da ne omenim pomisleka, da je z avto lahko kaj narobe ce je zamenjal ze (najmanj) dva lastnika?
Ivan36 je napisal/-a:Ehhh nikoli ni prav pol pa vzem starega in , ..... Srečno novo
Pa človek bo na leto prevozil vsaj 70.000 km to ni malo za vsako vozilo![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov