Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

mentolina
Nov uporabnik

Opel Avtocenter Tavčar Sežana

Napisal/-a mentolina Če dec 06, 2007 7:19 am

Prosil bi cenjeno občinstvo, če mi lahko povedo kaj več o tem trgovcu.Ali ima kdo kakšne izkušnje z njim ?

Uporabniški avatar
SENATOR
Stalni uporabnik

Kraj: near Nova Gorica

Napisal/-a SENATOR Če dec 06, 2007 7:34 am

Jaz sem tam kupil corso in moram rečt, da so bili zelo ustrežljivi.
30 STYLING AWARDS

http://www.youtube.com/watch?v=fZYbGHM5WY0

Uporabniški avatar
COBRA
Stalni uporabnik

Napisal/-a COBRA Če dec 06, 2007 9:21 am

Zdravo, tam so kupili že nekaj avtomobilov moja punca, njen brat in njen fotr in so zelo pohvalili Tavčarja (Sežana). Tako da go on!
Slika

Karletto
Novinec

Kraj: KP

Napisal/-a Karletto Če dec 06, 2007 12:51 pm

stric kupu opel frontero mi se zdi prav pr njih + hodil tja na servise; bil zadovoljen

mentolina
Nov uporabnik

Napisal/-a mentolina Pe dec 07, 2007 12:47 pm

Ogledal sem si kar nekaj Oplovih pooblaščenih prodajalcev; v Avtotehni Vis Ljubljana sem imel občutek kot da sem zadnji revež na tem svetu.V salonu sem bil kar 15 minut ogledoval, nabiral papirje..da bi pa te kdo kaj vprašal kaj rabim ???.
Zato sem se odločil za Tavčarja iz Sežane in moram reči da mi ni žal.Odnos prijazen, vse ti uredijo....tako da sem se samo vsedel v avto in odpeljal ( še registrirali so mi ga ).

Uporabniški avatar
KARL ABARTH
Stalni uporabnik

Napisal/-a KARL ABARTH Pe dec 07, 2007 2:13 pm

Meni osebno je veliko lepši očutek, če me v salonu pustijo pri miru - ko pa rabiš informacije ipd. pa itak ni težko stopit do prodajalca.

Odnos kupec-prodajalec oz recimo temu pomembnost kupca je v veliki meri odvisna od njega samega. Dovolj je kravata + primerno "resna" obleka - pa je odnos bistveno drugačen kot če prideš s kavbojkami "na riti".

LP

Uporabniški avatar
berlonso
Uporabnik

Napisal/-a berlonso Pe dec 07, 2007 2:40 pm

en moj sodelavec je kupu tam astro karavan in ni biu prepričan med izbiro dizel in bencin. dizel je kot veš dražji zato bi verjetno prodajalcu prišlo bolj v prid. vseeno mu je povedau da so pri dizlu večkratni servisi, itd in da se mu ne splača če ne naredi vsaj 25000 km.
zdi smi pošteno od prodajalceu ki večkrat raje zaje.... stranko kot ji svetujejo
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot], Highupthere in 7 gostov