Zivjo! Se vam zahvaljujem za odgovore, ampak moje financno stanje se je se mal spustilo, ker starsi ne morejo primaknt denarja.. Tko da sem sam spraskov skupj nekaj manj kot 250 jurjev, in sem se mal pozanimal kaj bi se dal dobit za ta dnar.. No narajmov sm na enga k prodaja fiat uno-ta, dons sm ga su gledat, pa nisem razocaran in ne navdusen, avto je lepo ohranjen(let 93', 1.0fire masina-manj pokur, 115.000 prevozenih) AMPAK je treba sklopko zamenjat, ok tistih 19jurjev za novo bom ze dal, pa malenkost je zarustan pri vratih, ampak skor zanemarljiv.. Ceno je spustu na 200jurjev, registriran se pol leta, zimske gume, ma pa menjan jermen, olje, svecke in zavorne ploscice. Voz se super, volan je mehkejsi od nasga fiat palia, k ma servo.
Jst sem mnenja da je ta avto vreden svoje cene, bi pa prosu se vas da napisete svoje mnenje o mojem nakupu, pa ce lahko se pripisete, kaj lahko pricakujem od takega avta, da bo crknlo. Avta ne bom gonu(upam), pa sj ga tud ne morm..

Ampak bil bi namenjen vsakdanji voznji v solo, pa za kksno lubico naokol pelat.
Osebno mislm da je tak avto se najbolj za zacetnika, ceprov kar se tice varnosti ni na vrhuncu, prav tako pa z njegovo brezhibnostjo. Za ene pol leta bo dobr, pol pa najbrz dobim od bakice mal boljs avto..
Lp,Primoz