dencor je napisal/-a:saj grem v ponedeljek pogledat pa če se bom odločil za nakup gre npr. k dominkotu al pa kam na preglet da mi garantirajo da vse štima men je samo prodajalec reko pa je bil avto na zadnjem levem blatniku malo podrsan ampak so na serviso popravili pač samo barva nič kleparskega bom vido aja kolko bi me dodatno prišlo, da mi pregledajo celi avto in kilometre ter motor

ohjoj, samo k dominkotu ne
dominko servis je totalno neprofesionalen
Trendy.si je nov servis v sloveniji, ki se res drzi vseh MB standardov.
Pri dominku se obnasajo kot da imajo zastopstvo za ZASTAVA in ne za MERCEDES.
zaposleni na servisu hodijo kot pri kavbojcih, tisti ko je delovodja ves umazan se vseda v avto.
meni so umazali volan z mastnimi rokami

da sem z nevem kakimi cistili moral cistiti.
v glavnem, popravljajo po sistemu hladno-toplo, se pravi ugankarja se igrajo, ce ni napaka a, potem je b, ce ni b je potem c, s tem da ti pol avta zamenjajo
v glavnem toplo odsvetujem dominka, bog ne daj da se ti zacne kaj kvariti, potem bos samo placeval tam za njihove "raziskave"

.
da vidide v avstriji kaksen nivo je tam servisa v leibnitzu pri Walter Temmer gmh, v tistih rokavicah pa v plascih kot v bolnisnici hodijo pa nivo servisa je res Mercedes-Benz
pri dominku pa kot pri ciganih., autocommerce ni nic boljsi, ne v lj in ne v mb.