Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

dencor
Novinec

mercedes E (w211)

Napisal/-a dencor Pe dec 14, 2007 10:37 pm

kaj si mislite o tem mercedesu:

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1658705

gledam tam do maksimalno 21000€ pa da je na 5 let leasing sedaj imam 5000€ za polog sam ne gledam nič druzga kot pa mercedesa rabim avto za dolge relacije najbolj všeč mi je razred E povsej vrjetnosti ga grem v ponedeljek pogledat mi lahko prosim svetujete na kaj naj bom pozoren aja če še najdete kerga vredu z čim majn prevoženimi maksimalno do 140k-150k mi prosim dajte link :D

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Pe dec 14, 2007 10:38 pm

majo oz. so imeli zlo velik problem z elektroniko, toliko kolikor jaz vem o e classi

Uporabniški avatar
Matjaz46
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Matjaz46 Pe dec 14, 2007 10:55 pm

ful je lep!odznotraj sploh!

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Pe dec 14, 2007 11:08 pm

Bistvenih težav ni.... bodi pozoren,da ne javlja nobene napake.... no edino kar je malce večji strošek,je ta,če odpove SBC enota,ampak tovarna prizna kulanco.

Pa ventil gretja rad zašteka,tako da ti piha samo mrzlo (ampak tu ni velik strošek)

Pa pozanimaj se,če je bil avto redno servisiran na pooblaščenem servisu,kajti na teh modelih je kar nekaj servisnih akcij za izvesti (so brezplačne) ampak vseeno nekateri pooblaščenci tega v slo. ne izvajajo,čeprav bi morali.

Drugače pa fajn avtomobilček,tud motor je ok,in bo šlo kar fajn ter udobno seveda... vso srečo ;)

p.s. škoda ker ni avtomatik.... jst bi na tvojem mestu pogledal za avtomatikom
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
AudiBoy
Poznavalec foruma

Kraj: Severna Primorska

Napisal/-a AudiBoy So dec 15, 2007 12:10 am

znancu se je tak mercedes zaklenil... ni mogel ga več odklenit..

Uporabniški avatar
RENO911
Stalni uporabnik

Kraj: Mb

Napisal/-a RENO911 So dec 15, 2007 2:10 am

Ročka za prestave je izrabljena, kar je pri Mercedesu okrog 300.000km in ne 100.000. Vprašanje kak je volan, se iz slike ne vidi. Pazi na kilometre, ki se jih pri Mercedesu hitro zakrije. Če najdeš kakega s 100.000 in nekaj več, mora bit še vedno kot nov, drugače je prevrten.

dencor
Novinec

Napisal/-a dencor So dec 15, 2007 10:17 am

saj grem v ponedeljek pogledat pa če se bom odločil za nakup gre npr. k dominkotu al pa kam na preglet da mi garantirajo da vse štima men je samo prodajalec reko pa je bil avto na zadnjem levem blatniku malo podrsan ampak so na serviso popravili pač samo barva nič kleparskega bom vido aja kolko bi me dodatno prišlo, da mi pregledajo celi avto in kilometre ter motor :D

ms
Nov uporabnik

Napisal/-a ms Ne jan 13, 2008 1:18 pm

SBC ce se pokvari, financira Mercedes-Benz tovarna.
Mislim, da so dali dozivljensko garancijo na ta del, ker so SBC zavoro umaknili iz novejsih mercedesov, in spet uporabljajo hidravliko.

je pa res, da SBC ko deluje normalno, je ZAKON zavorni sistem.

ms
Nov uporabnik

Napisal/-a ms Ne jan 13, 2008 1:23 pm

dencor je napisal/-a:saj grem v ponedeljek pogledat pa če se bom odločil za nakup gre npr. k dominkotu al pa kam na preglet da mi garantirajo da vse štima men je samo prodajalec reko pa je bil avto na zadnjem levem blatniku malo podrsan ampak so na serviso popravili pač samo barva nič kleparskega bom vido aja kolko bi me dodatno prišlo, da mi pregledajo celi avto in kilometre ter motor :D

ohjoj, samo k dominkotu ne :)

dominko servis je totalno neprofesionalen
Trendy.si je nov servis v sloveniji, ki se res drzi vseh MB standardov.
Pri dominku se obnasajo kot da imajo zastopstvo za ZASTAVA in ne za MERCEDES.
zaposleni na servisu hodijo kot pri kavbojcih, tisti ko je delovodja ves umazan se vseda v avto.
meni so umazali volan z mastnimi rokami :) da sem z nevem kakimi cistili moral cistiti.
v glavnem, popravljajo po sistemu hladno-toplo, se pravi ugankarja se igrajo, ce ni napaka a, potem je b, ce ni b je potem c, s tem da ti pol avta zamenjajo :)
v glavnem toplo odsvetujem dominka, bog ne daj da se ti zacne kaj kvariti, potem bos samo placeval tam za njihove "raziskave" :).

da vidide v avstriji kaksen nivo je tam servisa v leibnitzu pri Walter Temmer gmh, v tistih rokavicah pa v plascih kot v bolnisnici hodijo pa nivo servisa je res Mercedes-Benz :)
pri dominku pa kot pri ciganih., autocommerce ni nic boljsi, ne v lj in ne v mb.

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Napisal/-a Ivan36 Ne jan 13, 2008 1:29 pm

A Špan nima nič zate? Mislim, da je take voze bolje tam kupovat ne pa neka uvožena vozila pa km niso verjetni je tudi sosed kupil MB E 220 CDi letnik 01 in kao 156tkm hehe so zici slabši kakor v 15 let stari 5 ki :shock: :P In celo slabši kakor v njegovem MB E 200 letnk 92 pa je imel kar 210tkm he. A in glej raje za motrojem 220 je le manjša reg.Če ne pa raje 320 CDI :idea: ;)
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov