target_practice je napisal/-a:Clio: serijsko stancani v velikih kolicinah pri nas doma in ga ni hudica da ti nau kj crknlo....prevec delavcev je takih "jebivetrov"
Polo: nemska natancnost, dela vse in imajo kul motorje.
Fiesta: Dela in dela, ko pa crkne je pa hudic. Deli znajo bit dragi.
JEREMIJA79 je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a: Bil sem že tudi v Revozu in v BMW pa ni nobene razlike glede delavcev.
Tudi jaz sem bil v BMW-ju pa še v kateri drugi tovarni tudi pa ti povem da razen tega da vsi delajo avtomobile nimajo nič skupnega z Revozom na tvojo žalost.
cliort je napisal/-a:V eni Turčiji po mojem mnenju enako sestavljajo in Renaulte in BMW in čungalungo.
Ne verjamem da je med sestavljalci neka huda razlika ne v znanju ne v kvaliteti.
Je pa samo moje mnenje.![]()
Drugače pa priporočam Cliota, do sedaj (tok, tok,...) nobenih težav-"šparovček".
SAVINJCAN je napisal/-a:JEREMIJA79 je napisal/-a:Sej te ne bom prepričeval ampak če si res bil v BMW tovarni sam pri sebi veš da je občutna razlika.
Vredu, potem pa nisem bil. Zadovoljen? Saj maš prav ja, se strinjam. Čestitam.
JEREMIJA79 je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:JEREMIJA79 je napisal/-a:Sej te ne bom prepričeval ampak če si res bil v BMW tovarni sam pri sebi veš da je občutna razlika.
Vredu, potem pa nisem bil. Zadovoljen? Saj maš prav ja, se strinjam. Čestitam.
Sej ni noben rekel da nisi bil samo si očitno tako zaslepljen z Renaultom da si na čelih delavcev v BMW-ju videl napise iz katerih držav prihajajo.
JEREMIJA79 je napisal/-a:Savinjčan pomiri se te bo še kap,poleg tega pa kdo je tu omenjal VW...
Tudi jaz sem bil v BMW-ju pa še v kateri drugi tovarni tudi pa ti povem da razen tega da vsi delajo avtomobile nimajo nič skupnega z Revozom na tvojo žalost.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov