Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

EUROAVTO in A3

Napisal/-a seat So dec 29, 2007 9:28 am

Fantje a ima kdo izkušnje z EUROAVTO-m iz Ptuja kolega se namreč zanima za tale avto
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1481951
Zj jst pa vem,da je omenjeni avto že kr neki časa naprodaj pa me nasploh zanimajo kakršnekol informacije glede prodajalca in tudi avta samega.
Načeloma bi prodajalec tudi nekaj melaga spustu ceno tko,da bi prosu za vsako informacijo,če jo ima kdo.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Napisal/-a tristan01 So dec 29, 2007 11:19 am

Edini pameten odgovor bo pot pod noge in si avto sam oglej. Na slikah se da s pravim kotom marsikaj skriti in prikazati drugače kot je v resnici. Če se sam ne spoznaš na vozila vzemi koga ki je tega posla in si skupaj oglejta vozilo, pojdita na testno vožnjo potem pa se odloči. Načeloma je to zelo dober avtomobil, vse pa je odvisno od posameznega primerka.

LP Tristan01
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.

Uporabniški avatar
momo
Novinec

Kraj: SAVINJDSA DOLINA

Napisal/-a momo So dec 29, 2007 11:21 am

Hej Seat tale avto je že res dolgo na netu že .ko sem js kupoval svojga je bil gor in je še vedno ...hm nevem previdnost ni odveč.
Audi.... zakon!

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' So dec 29, 2007 11:38 am

barva vozila je takšna, da se nepravilnosti dajo lepo videt. načeloma ima ta trgovec kar nabite cene za določena vozila, preveri tudi ali je bil avto uvožen, pelji ga na servis, ki je 100m od tega prodajalca, da ti avto priklopijo na tester oz. opravijo tehnični pregled. ;)
[OO-(||||)(||||)-OO]

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat So dec 29, 2007 11:57 am

No res je avto že dolgo na netu.Avto ni zame in ga bo kolega šel mislim,da sam gledat in bo vrjetno vzel poleg še merilec laka.Samo me je zanimalo kar se da veliko o temu trgovcu in avtu
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Dr.M3
Uporabnik

Napisal/-a Dr.M3 So dec 29, 2007 12:59 pm

Kakšna navigacija pa je to? men se zdi da je tisto bolj kasetar kot ne? :P

Avto je drugače zelo lep. Feltne lepo pašejo... Prevozu je tut kar precej (cca 40k KM/leto) - je pa tko da so zihr realni. Po kilometrini lahko sklepamo, da je bil vožen na daljše razdalje... Bodi pozoren na to, če je bil opravljen veliki servis in podobno. Cena bi lahko tudi še malce padla...

Opis pa itak seka tam pod udobje:
- nastavljiv volan po višini
- nastavljiv volan po globini
- servo volan
- volanski obroč oblečen v usnje
- športni volan
Skratka, 1/3 pod sekcijo "udobje" je posvetil volanu. :P

ocean
Novinec

Napisal/-a ocean So dec 29, 2007 3:33 pm

ze ze v sredini stevca, sam ta je radijska navigacija ;)

Uporabniški avatar
momo
Novinec

Kraj: SAVINJDSA DOLINA

Napisal/-a momo So dec 29, 2007 4:39 pm

Kok se na slikah vidi in kok js vem tale audi nima kontrole navigacije prek radija. Ampak, če dobro pogledaš vidiš zraven ročne zavore štiri gumbe za upravljanje navigacije in to je to, če prav vem...pa mislim tut ,da je uvožen iz tujine ker skor vsi avtomobili ,ki so iz Nemčije imajo držalo za telefon kar se v naši kokoški redko pojavi...
Audi.... zakon!

Luky

Napisal/-a Luky So dec 29, 2007 5:04 pm

da navigacija je med števci, nastavlja se pa s tistimi 4 gumbki in krožnim koleščkom pr ročni, za vstavljanje CD-ja za navigacijo, pa je načeloma predvajalnik v prtljažniku.

Matrix
Novinec

Napisal/-a Matrix So dec 29, 2007 5:55 pm

FIS navi je to. Nič ni radijska. Zadaj v prtljažnem prostoru je enota za DVD, pa tudi GPS anteno ima.

Avto pa je uvožen.

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' So dec 29, 2007 6:25 pm

to, da je uvožen sem bil 90%, ampak nisem upal kar nekaj na pamet trdit. :P
[OO-(||||)(||||)-OO]

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Ne dec 30, 2007 2:04 am

Falco' je napisal/-a:to, da je uvožen sem bil 90%, ampak nisem upal kar nekaj na pamet trdit. :P

Tole bo kar drzalo ja, tale prodajalec ma bar 50% avtov v VAG koncerna uvozenih.
Veckrat sem bil pri njem in si ogledoval zadeve. Avti so skoraj usi popravljeni. Nekateri celo hudo povrsno. ODgovor prodajalca ce je bil avto kaj popravljan pa je tak da se zgovarja najbrz ne, mi smo ze dobili takega... itd. skratka ce se bos odlocil za nakup dobro preglej avto da ti nebo kdaj zal. Je pa tudi mozno da se da na dobrega naletet.
lp

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Ne dec 30, 2007 11:47 am

pa pri teh "lokalnih" prodajalcih bi nazadnje avto kupil. Z kolegom sem celi Mb dol vdaro vse pregledal in ni enega jeb.... avta brez napake. (ne mislim malih napakic) Ti dileri kupujejo najbolj poceni (po navadi zjebane) avte, malo porihta pa potem proda za dosti večji denar. Res pa je, da je financiranje (položnice itd)
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' Ne dec 30, 2007 3:19 pm

saj financiranje si preko banke urediš. ne rabiš zato avta pri "dilerjih" kupovat. ;)
[OO-(||||)(||||)-OO]
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov