Poraba mislim, da je tu ene 10 do 16l / 100 km

xxxl je napisal/-a:lisko je napisal/-a:Za osebnega sicer ne vem....ampak za jeepa (glede na to da je američan) ponaredkov nadomestnih delov ni razen zavor. Original pa so že zarad poštnine ( direkt prek luže na zalogi tko al tko nimajo) dragi ko žafran...
... MOPAR ...
... mogoče neumestno ampak le ... a ni imel Transalp najslabši "kreš-test", ki jih lahko ima en avto ... mislim, da se sesuje kot hišica iz kart ob trku ....![]()
![]()
Ivan36 je napisal/-a:Matjazy je napisal/-a:Če delaš veliko kilometrov, se ne splača. Žejna stvar.
Spoh ne več ene 20 . 000 do 25 000 km letno še in še Skuter smo kupil za po mestu se furat to pomeni ene 1200 km manj na mesec .
cruiser1 je napisal/-a:Pontiac tansport 3.8l V6 je imel moj prijatel eno leto potem ga je prodal glasbeni skupini (tudi prijatelji) , s katerim se vozijo z opremo na koncerte tudi v tujino. So zelo zadovoljni. Imam pa še dva prijatelja, ki imata tak avto samo, da sta 3.1l V6motorja vsi so tudi avtomatiki porabo imajo okoli 12-14litrov. 2.3l motorjem 4 cil. pa jaz nebi zaupal to so baje neki oplovi motorji. Sem jih nekaj vozil in so čist prešvoh sploh pa če imaš poln avto nikamor ne gre.
Torej jaz sem za 3.1l ali 3.8l V6 automatic. Kar se pa delov tiče pa nevem kaj tok komplicirate vse se dobi in ni nič dražje kot pri drugih avtomobilh.
nebivedu je napisal/-a:zaračunajo poštnino iz evrope v ameriko in nazaj, da ti pokažejo, da si dobil "original ameriške" dele.
cruiser1 je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:zaračunajo poštnino iz evrope v ameriko in nazaj, da ti pokažejo, da si dobil "original ameriške" dele.
Jaz ne razumem vsi tukaj očitno imate internet! Zakaj sami ne naročite delov npr. iz nemčije. Tam je podjetij,ki imajo dele za amerikace ogromno. Jaz in znanci in člani našega kluba vedno naročamo iz nemčije cene so zmerne dobiš jih v roku 2-5 dni in ker je toliko ponudnikov rezervnih delov jih lahko primerjaš in naročiš pri najcenejšem.
Uradni zastopniki v sloveniji in poblaščeni servisi (pontiac GM, chrysler) so PREDRZNI ODERUHI!