Napisal sem kar širok razpon, različne znamke in tudi precej različne opreme ...
Nisem še odločen, naj ne bi bil zelo drag, najraje poceni in da bo vzdržljiv in poceni vzdrževanje, pa da ne rjavi preveč.
Za motor še ne vem kaj je najbolje, če je avto težak, naj bi bil motor tudi malo močnejši, ni pa nujno ... ali pač?
Avto bi rabil predvsem za lokalno vožnjo, terenske vožnje verjetno ne bi bilo veliko, mogoče pa, če bo avto zmogel ... Na leto delam nekje okoli 12000km, tako da poraba ni tako zelo problematična.
Zakaj mi je prišlo na pamet, da bi si kupil nekakšnega terenca? hja, enostavno zato, ker sem v nekaj letih imel nekaj manjših bližnjih srečanj z ostalimi avti, posledica so praske ... vse skupaj pa je že banalno, ker mi to že preseda in bi si raje omislil po domače povedano "en zjeban terenec" ki ima okrog in okrog cevi (bull bar), spredaj, zadaj, ob strani, pa da bi imel podvozje zvišano za recimo 5cm, mogoče še več, da bi se eventuelni nerodnež zabil v cevi in ne v pleh

No, poleg tega pa bi verjetno tarenca rabil tudi za delo, saj se bom verjetno začel ukvarjati s solarnimi zadevami za vikende, pa bo treba delat na terenu ...