Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

kaj pa babe? :)

Napisal/-a menjekul Sr avg 20, 2003 7:45 pm

no še to sem se spomnil in glede na to,da ste (večinoma recimo 90%) sami kerlci :D kar na dan z besedo :wink:

zanima me kje ste videli lepo prodajalko avtomobilov :?: :twisted:

jaz,starac,sestra gremo kupit pežoja 206 (za njo) .pridemo notri takoj PUF :shock: :!: pri vratih na recepciji ena tako lušna punca,da mi je bilo kar nerodno :oops: .res.tok fajne ne vidiš kar vsak dan.gremo mal med avtočki na kar se primaja mjčkn ritasta (je migala ko pr norcih :twisted: ) huda p*****a :twisted: :!:
bilo je vroče zato je deklina imela lepo (" diskretno vse skrito") oblekico. pravzaprav je bil tak komplet beš barve skozi katerega vidi vsako tudi nepozorno oko.sploh,če so spodaj črne tange :wink: .jaz vam povem,da ne maram tako gledat bab ampak pri tisti bi za eno noč tudi avto kupil :oops: .matr me je medlo :oops: .sem se delal da "kao" gledam makete pežoja wrc...vse kar sem delal sem škilil v tisto rit :oops: ....uf.....matr vsak dan bi tja hodil kupovat....ko bi vsaj to bil mercator :D .
bilo pa je to v avto hiši modri lev v mostah-lj

pred kratkim sem peljal astro od stare na servis v opla-avtotehna...in same mamice,zdolgočasene :roll: .blek.bil sem tudi večkrat v porscheju v šiški s tastarim pa so tam ene,meni ne všečne.v autodelti so tipi :? .baje pa so včasih škode prodajale ene lušne punčare :P

no tko,da ne bom predolg.fantje kar na dan z besedo.safran a kakšna lušna prodaja mercedese :?: 8)

[YuGo]
Stalni uporabnik

Kraj: Lenart

Napisal/-a [YuGo] Sr avg 20, 2003 10:51 pm

mene osebno ne prvlačijo punce, ki se spoznajo na avtomobile, pravzaprav me to odbija, mislim ne more se pogovarjat z puncami o felnah, o vzmetenju, o auspuhih, itd..se že kaj drugega raje pogovarjam...te pogovore prihranim za kolege:)

pa čudno mi je ko vidim kaki zrihtan avto, pa nekoga ki sedi čisto na tleh, da sploh nič ne vidi na cesto (gleda pod volanom na cesto:) ), pa seveda muzika na ful, pol pa vidim da se punca pelje, uhh kak mi je to smešno (beri čudno)

lp

G-4S

Re: kaj pa babe? :)

Napisal/-a G-4S Sr avg 20, 2003 11:26 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Če avg 21, 2003 6:45 am

74 ogledov pa samo dva odgovora :?: :shock:

slabo fantje slabo :(

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Če avg 21, 2003 6:50 am

menjekul je napisal/-a:74 ogledov pa samo dva odgovora :?: :shock:

slabo fantje slabo :(

pač ni velik dobrih prodajalk v salonih!
Slika

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Če avg 21, 2003 7:21 am

ja, nič.. bo treba kupovat malo kakega pežojčka it, ne :D

če je taka ultra fajna... pa da se tja spravim, pol bo pa neka ultra suhica... te tepem do kri, menjekul :D

mah... bom mogoče kaj šli pogledat, če bomo kje v bližini ;) če dobim fonsko pa jo objavim sem...

če jo poslikam nago, pa tud :P
Slika

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Če avg 21, 2003 7:42 am

RegY je napisal/-a:mah... bom mogoče kaj šli pogledat, če bomo kje v bližini ;) če dobim fonsko pa jo objavim sem...

če jo poslikam nago, pa tud :P

:vc :vc :har :har

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Kraj: gorenjska :)

Napisal/-a just_in Če avg 21, 2003 9:06 am

RegY je napisal/-a:ko jo poslikam nago, pa tud :P

bi mogu rečt... :P :DDD :pivo :rofl
Slika

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Kraj: krško

Napisal/-a tigrica Če avg 21, 2003 3:11 pm

[YuGo] je napisal/-a:mene osebno ne prvlačijo punce, ki se spoznajo na avtomobile, pravzaprav me to odbija, mislim ne more se pogovarjat z puncami o felnah, o vzmetenju, o auspuhih, itd..se že kaj drugega raje pogovarjam...te pogovore prihranim za kolege:)

pa čudno mi je ko vidim kaki zrihtan avto, pa nekoga ki sedi čisto na tleh, da sploh nič ne vidi na cesto (gleda pod volanom na cesto:) ), pa seveda muzika na ful, pol pa vidim da se punca pelje, uhh kak mi je to smešno (beri čudno)

lp

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
ne vem kaj bi ti napisala ne vem kaj bi ti rekla no saj s tem se tolažim da je veliko več fantov ki to odobravajo da ma punca dober avto in da se spozna na avto
ka si me razjezil
lp tigrica

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Kraj: krško

Napisal/-a tigrica Če avg 21, 2003 3:18 pm

E fantje jaz delam tudi v taki tgovini in vam povem da je fuull glupo ker me kar naprej
sprašujejo po telefonski in me vabijo na pijačo pa na cesti me non stop pozdravljajo sploh ne vete kako glupo se počutim zato prosim bodite malo bolj prijazni do nas
lp tigrica

Uporabniški avatar
Quik
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a Quik Če avg 21, 2003 3:29 pm

tigrica je napisal/-a:E fantje jaz delam tudi v taki tgovini in vam povem da je fuull glupo ker me kar naprej
sprašujejo po telefonski in me vabijo na pijačo pa na cesti me non stop pozdravljajo sploh ne vete kako glupo se počutim zato prosim bodite malo bolj prijazni do nas
lp tigrica

dj si zravn tablice Ime Priimek Prodajalka al kar kol se napisat ZASEDENA :con

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Če avg 21, 2003 4:03 pm

tigrica je napisal/-a:E fantje jaz delam tudi v taki tgovini in vam povem da je fuull glupo ker me kar naprej
lp tigrica

ne bi te jaz spraševal po telefonski :? .če bi ti bil všeč bi bilo fino,če si samska pa še bolj :D .sicer bi težko izustil ali se te kdaj da videt,ker ne vem kako bi sploh lahko na to naneslo :roll:
ponavadi imajo sodelavci večje možnosti kot kakšna stranka :(
uglavnem.tigrica sploh ne vem kaj te moti,če te vabijo na drink je to prej kompliment kot pa kaj drugega.vsaj meni se tako zdi :wink:

Uporabniški avatar
tadejd
Uporabnik

Kraj: MARIBOR

tadejD

Napisal/-a tadejd Če avg 21, 2003 5:26 pm

:D ja ne lahko bi bla ponosna na to da te tipi vabijo ven :D tvoj fant bi se mogo sekirat če gta maš ne pa ti :twisted:

Jaz se tud ne morem z žensko menit o avtomobilih kr se full čudno počutim nevem no..To ni za ženske :lol:

supragirl
Nov uporabnik

Kraj: ljub*ljana

Napisal/-a supragirl Če avg 21, 2003 6:25 pm

veš eni smo že v 21. stoletju :twisted:
sej se ti ni treba z ženskami ment o temu sam ne morš pa rečt d to ni zanje,
sploh se pa men zdi fino če partner pokaže vsaj mal interesa za stvari k zanimajo
tebe...
tko ti vsaj ne mori kok dnarja zapravš za avto pa tjuning namest d bi kupu
'kej uporabnga' :)
lp
lajf is goood=)

spela
Nov uporabnik

Napisal/-a spela So avg 23, 2003 12:20 am

[YuGo] je napisal/-a:mene osebno ne prvlačijo punce, ki se spoznajo na avtomobile, pravzaprav me to odbija, mislim ne more se pogovarjat z puncami o felnah, o vzmetenju, o auspuhih, itd..se že kaj drugega raje pogovarjam...te pogovore prihranim za kolege:)

lp

BTW: al bi ga naje.bu, če bi bil moj :noro
Ma ne moreš verjet: return of the "kamena doba"... :ne

Uporabniški avatar
blue
Novinec

Kraj: Cjele

Napisal/-a blue So avg 23, 2003 5:27 am

Ne vem no,men je pa ful dobr ker mam zdej tako punco ki je tud nora na avte in se dostikrat pogovarjava o njih (oz.ji razložim kaj jo zanima).Prejšnja za to ni mela posluha in mi to ni blo všeč. .......sicer mam pa eno prijateljico,za kiro se grem stavit da prekaša 90% tega foruma v znanju o avtomobilih :twisted:

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul So avg 23, 2003 8:23 am

s temo te debate sem zelel zvedet,kje delajo lusne zenske.in me ne zanima ali imajo pojma o avtomobilih ali ne.

vedno vec zensk pelje dobre avtomobile in vedno vec jih zna tudi dobro peljat (tiste,ki jim je do tega).in povejte mi kje so lusne,ne pa koliko imajo pojma.

Uporabniški avatar
blue
Novinec

Kraj: Cjele

Napisal/-a blue So avg 23, 2003 8:50 am

Ti gre pa res slab da morš že po salonih ženske iskat... Jst ko grem v salon mi je čist vseen kdo tam dela dokler me sprejme tako kot treba in dobim želene informacije,ne vem no mal se zamisl nad bedarijam ki jih pišeš,kolk si star? 16? :roll: (no,zdej me pa hiter nazaj napad...)

Uporabniški avatar
totimato
Novinec

Kraj: MB

Napisal/-a totimato So avg 23, 2003 9:26 am

Odgovarjam tigrici, supragirl in Dharmi (pa tudi vsem ostalim predstavnicam simpatičnega spola, ki delijo njihovo mnenje).

Lepo prosim, ne jemat tega kot napad, rad bi samo na vljuden način pokazal, da obstajajo drugi zorni koti na zadevo. Z napisanim ne mislim čisto nič slabega.

Najprej: ja smo v 21, stoletju, mislim, da se vsi strinjamo. Bodimo odkriti, da bi komaj 10 let nazaj na takšnem forumu precej "pljuvali" ali kako drugače kazali nestrinjanje, da ženska kaze znanje ali zanimanje za avtomehaniko.

Da malo analiziram poste:
[Yugo] je rekel, da ga takšne zenske ne privlačijo. Ne vidim nič napačnega v tem. Mene pa ne privlačijo ženske, ki se ne spoznajo na računalnike. Tudi v tem ne vidim nič slabega. Te se rada pogovarjaš o avtomobilih in se stvari spoznaš, pri njem ne boš pristala v postelji. Zato ne rabiš biti jezna nanj. Vsakdo ima svoje prioritete pri iskanju partnerja.

RegY bi pač rad njeno telefonsko in njene nudistične slike. OK, mogoče malo nerodno napisano ampak jaz sem ga razumel, da je samski, tisto s slikami pa kot hec (mogoče res bolj neslan, ampak dobro no). Glede na to, da sem videl kar nekaj njegovih postov, se mi je ustvarila slika, da ni šovinist ali kaj podobnega, ampak fejst pjeb s katerim se splača spit kako pivo.

TadejD je rekel "da to ni za ženske". No ja, že bolj direktna izjava. Čisto možno, da so v njegovem krogu dekleta, ki se jim ne sanja o tej temi. Roko na srce, tudi jaz poznam samo eno. Zadnje čase, ko rihtam twingota, je tudi moja punca začela kazati zanimanje (bolj minimalno, pa dobro je pač njen twingo) in se pri št. dve vse neha. Res pa, da jaz ne bom okoli govoril, da to ni za ženske. Vseeno, objektivno gledano, če rečemo da kopanje jarkov ni za ženske ne mislim, da tega ne smejo delat. Ampak, da ni tako pametno. Če se mene vpraša naj OSEBA (kateregakoli spola) dela kaj ji paše.

Ostali posti se mi ne zdijo kočljivi.

Fanjte smo različni, enim je všeč, da dekleta zanima enaka stvar kot njih, drugim ne. To še ne pomeni da je kdo proti. Ljudje samo izražajo svoja mnenja.

V mojih očeh so časi ko je avtomobilizem bil tema za zaključeno družbo kerlcev, ki so pili, rigali in prdeli ob neverjetno zabavni tematiki mimo. Ko sem še bil samski me ni motilo, če se je na mene kaj lepilo zaradi avta. Danes pa mi je bolj všeč mešana družba. Če že za nič drugega, zato ker se pubeci lepše obnašajo v prisotnosti pikic.

ok, dovolj za en post.

Pa lep dan še naprej!

totimato
Človek, ki bi si kupil fička, če bi imel garažo.

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco So avg 23, 2003 10:04 am

totimato: se jst nebi leps napisal! :P
Svaka cast :pivo
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov