Ivan36 je napisal/-a:Glejte velja za vse ,ki kupujete ABM vozila to niso realni kmpoglej volan se že sveti daj no pri še ne 50 000 km
kaka kvaliteta je pol tole a in tudi stopalke so preveč zapacane za te km
zresnite se že enkrat lahko mu pa date tudi 15000€, da bo še boljši
![]()
in dražji hehe.
Ivan36 je napisal/-a:Glejte velja za vse ,ki kupujete ABM vozila to niso realni kmpoglej volan se že sveti daj no pri še ne 50 000 km
kaka kvaliteta je pol tole a in tudi stopalke so preveč zapacane za te km
zresnite se že enkrat lahko mu pa date tudi 15000€, da bo še boljši
![]()
in dražji hehe.
Dr.M3 je napisal/-a:adis: seveda ima lahko tudi samo toliko kilometrov kot jih ima. Vendar notranjost pokaže marsikaj. Po ohranjenosti volana, sedežev... Tako da je objava Ivana povsem na mestu (čeprav se iz slike težko vidi kako je notranjost ohranjena)! Če pa so kilometri realni in je notranjost zlizana, potem je pa sama kvaliteta materialov v ku...
Je pa nekaj precej očitno! Od kje taka znucanost sedežev pri dokaj novem vozilu? Poglejte prvo fotko notranjosti. Tam pri zaključku stranice sedeža je tkanina že natrgana. WTF po slabih 50k km?![]()
Sedaj je le par možnosti:
- ali se je lastnik 10x/dan presedal iz in v avto
- je kvaliteta te osnovne tkanine res v k.... (?)
- avto nima 46k km
Drugega ni!
Nadalje, malce me moti oprema oziroma pomanjkanje le te! Tisti aftermarket avtoradio ni nekaj najlepšega za pogledat v premium segmentu, ni tempomata, ni senzorjev zadaj, ... če te to ne moti potem ok.
edit: precej me moti, da ni notranjost malce bolj od blizu poslikal. Ena slika je za prednjim sedežem... Kaj skriva (dejanska ohranjenost volana ..)
adis je napisal/-a:@S|icKeR: x2
@ivan36: glede stopalk, itak da bodo zapacane ne glede na to koliko km narediš oz. si naredil.
vprašanje zate: ali ti voziš z posebnimi copati/čevlji ko si v avtu ( se preobuvaš preden greš vozit)![]()
warmaster je napisal/-a:@Ivan36 -> zanimivo, da imaš ti take izkušnje z nemci! od fotra do starega očeta(no on vozi škodo, kar je tud bol k ne nemško) do mene vsi vozimo nemce, natančneje vw, foter že cca 25 let skoz na golfu 1,2,4 in sedaj petka, pa ni imel nikoli težav ki si jih ti našteval, sam sem pred letom in pol kupil štirico golfa tdi 99.000 kilmetrov pa tudi do sedaj gre u nulo, nikakeršnih težav...tud stric v 3 generacijah pasatov ne tko da nevem od kot teb taki primeri(pol mašine zamenjat)
Da nebi o citroenih zgubljal besed![]()
aja avtor sorry za off
Avto pa če si ga pogledal pa se peljal z njim pač malo preveri zgodovino, sei če ne zaupaš takoj vsem ljudem, z malo iznajdljivosti boš ugotovil ali so realni kilometri ali ne
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov