domen_ je napisal/-a:pozdrav!
zarad neke (priloznostne) sluzbe bi potreboval avto za priblizno 4-5mesecev, delal pa bi veliko relacijskih vozenj.
zato sem razmisljal ce bi se mi splacalo zacasno kupiti kaksnega dizla, ki bi ga potem cez 5 mesecev prodal za priblizno enako ceno kot bi kupil (v teh nekaj mesecih upam da ne bi izgubil toliko na vrednosti, le pridobil bi kaksnih 10-20kkm). kaj menite, kaksni bi bili vasi predlogi?
okvirna cena okoli 2-3k eur, glavno da ne izgublja vrednosti
domen_ je napisal/-a:sedaj imam R19 ampak tko bolj za okras, sem ga nameraval prodat. prevec stvari bi mogu zamenjat, da bi se lahko zanesu nanj na relacijskih voznjah. mimogrede, kje v ljubljani in okolici je kaksen avtomehanik da bi mi lahko podrobno ocenil stanje tega avta?
pa pozabil sem omenit - teli predlagani avti, poleg tega da ne izgubijo na vrednosti hocem da se ga bo sploh dalo prodat. k ce ga bo ful tezko prodat pol je itak vseeno ce izgublja na vrednosti al ne..
kolesar je napisal/-a:sonček je napisal/-a:Če boš že kupoval definitivno kupi golf 2/3 D pri teh dveh avtih cena narašča ne pa pada.
Največ boš dobil pri golf 3, udoben, varen, zanesljiv, varčen motor, vzdržljiv. Najdi en dober primerek.
cena narašča
kolesar je napisal/-a:sonček je napisal/-a:Če boš že kupoval definitivno kupi golf 2/3 D pri teh dveh avtih cena narašča ne pa pada.
Največ boš dobil pri golf 3, udoben, varen, zanesljiv, varčen motor, vzdržljiv. Najdi en dober primerek.
cena narašča
cena narašča
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov