bluesman je napisal/-a:Lep pozdrav,
zanimajo me vaše praktične izkušnje z novim VW passatom. Ogledujem si predvsem limuzino comfortline z paketoma exclusive in business. Najbolj me zanima a je motor z 105KM dovolj močan, ker me mika tisti z 140KM. Kakšna je realna poraba pri obe motorjih?
Zanima me tudi kvaliteta izdelave, občutek pri vožnji (a je kaj podoben starim passatom letnik 1998), preglednost. Skratka vaše izkušnje.
blind3k je napisal/-a:Nedolgo mel priložnost primerjat 1.9TDI 105KM in 2.0TDI 140KM
Definitivno je 105KM premalo za tak avtomobil, saj boš verjetno tudi včasi na avtocesti in še kako pride prav teh 35KM več. Pri 1.9TDI sem pogrešal multifunkcijo(testni 2.0TDI je mel), prav tako gretje sedežov sem pogrešal pri šibkejšem, zato če boš zel novega obvezno obkljukat ti dve stvari. Prav tako PDC zadaj obvezno, naprej pa po želji. Preglednost je sicer solidna, ampak ti PDC zelo olajša vse skupaj. Če ni prevelik strošek, še vzami xenonske žaromete zraven in boš mel nakoncu solidno opremljeno vozilo.
Če boš delal veliko kilometrov oz. največ na AC, priporočam še avtomatski menjalnik, da je udobje popolno.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov