Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
hous3r
Nov uporabnik

Avto Saturn Maribor izkušnje

Napisal/-a hous3r Če feb 21, 2008 6:29 pm

Pozdravljeni.

Zanima me, ali ima kdo kakšne izkušnje z rabljenimi avtomobili pri tem trgovcu?
Ali od kje uvaža avtomobile, kako je s kilometri?

Kakršnakoli informacija dobrodošla.

lp
It's never good enough.

Uporabniški avatar
hous3r
Nov uporabnik

Napisal/-a hous3r Če feb 21, 2008 9:49 pm

Bom kar sam sebi odgovoril.

Avto, ki sem ga imel namen kupiti (uvožen iz italije), je omenjeni prodajalec (avtohiša) prodal/prepisal prejšnjemu lastniku. Kontaktiral sem lastnika in ga povprašal. če se kaj spomni o tem avtomobilu, pa mi je odgovoril, da se nič ne spominja, da pa se z avtomobili, uvoženimi iz italije, ne ukvarja več, ker je vedno več problemov z ukradenimi vozili, katerega ti pri nas na tehničnem odvzamejo. Baje italijani precej kupujejo avtomobile na leasing, jih prodajo v SLO in čez nekaj časa prijavijo kot ukradene!

Čez nekaj časa me je lastnik sam poklical nazaj in me opozoril, naj raje večkrat preverim številke šasije in vse papirje in da mi ne priporoča kakršnegakoli nakupa uvoženega avtomobila iz italije, saj so jih v zadnjem času (schengenska meja) veliko odvzeli!

Malo sem pregledal na internetu in dotični avto, ki naj bi ga jutri kupil, našel na seznamu ukradenih vozil http://www.stolencars24.eu/!

Avtohiše drugače ne poznam, mi je pa lastnik prihranil marsikatero težavo, ki bi jo imel z dotičnim avtom, za katerega sem že dal aro, kupil bi ga pa jutri.

lp
It's never good enough.

Legoless
Novinec

Napisal/-a Legoless Če feb 21, 2008 9:56 pm

Samo stran od njih. ;)

Uporabniški avatar
hous3r
Nov uporabnik

Napisal/-a hous3r Če feb 21, 2008 10:03 pm

Saj zdaj se avto, katerega sem gledal, prodaja nekje drugje, ne v tej avtohiši. Oni so takrat verjetno naredili samo prepis oz pogodbo.
Da ne bo kdo razumel, kot da so me pri Avto Saturn poskušali nategniti!

lp
It's never good enough.

schaky
Novinec

Napisal/-a schaky Po feb 25, 2008 5:24 pm

lastnika osebno poznam in mislim da je vredu človek. do zdaj mi je vse kar me je zanimalo povedal realno in po resnici in mislim da te nebi "nategno".

ma_hi
Novinec

Kraj: Portorož

Re: Avto Saturn Maribor izkušnje

Napisal/-a ma_hi So sep 24, 2011 5:47 pm

@Legoless: Lahko bi malo utemeljil tvoj odgovor.

Kaj novega glede omenjenega prodajalca? Sam se namreč zanimam za nakup kamp prikolice.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To sep 27, 2011 9:31 pm

Tudi sam lastnika osebno poznam, vedno pove realno in tako kot je.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

border_
Novinec

Napisal/-a border_ Sr mar 07, 2012 8:09 am

Jaz sem se pri njih enkrat zanimal za nakup kamp prikolice, ker mislim, da se danes ukvarja le s tem in nic vec z avtomobili. Cene noce spuscati, je kar trd glede tega, torej posla nisva izpeljala. Trgovec ni nic posebnega, je pac kot vsaku drugi.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr mar 07, 2012 2:17 pm

border_ je napisal/-a:Jaz sem se pri njih enkrat zanimal za nakup kamp prikolice, ker mislim, da se danes ukvarja le s tem in nic vec z avtomobili. Cene noce spuscati, je kar trd glede tega, torej posla nisva izpeljala. Trgovec ni nic posebnega, je pac kot vsaku drugi.

Zakaj bi ti spuscal ceno, ce jih ze v startu ima dokaj konkurencne ?
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

border_
Novinec

Napisal/-a border_ Ne apr 01, 2012 3:26 pm

Courage™ je napisal/-a:
border_ je napisal/-a:Jaz sem se pri njih enkrat zanimal za nakup kamp prikolice, ker mislim, da se danes ukvarja le s tem in nic vec z avtomobili. Cene noce spuscati, je kar trd glede tega, torej posla nisva izpeljala. Trgovec ni nic posebnega, je pac kot vsaku drugi.

Zakaj bi ti spuscal ceno, ce jih ze v startu ima dokaj konkurencne ?

Hehe... to pa ne... cist obicajne cene... mej je eno Hoby 450 2001 letnik... bila je krpana, pomojem je bila razbita od kaksne prometne... pa tega trgovec ni priznal... tole en velik minus za to firmo...

Drugace pa kar se prikolic tice v MB in v LJ je kar nekaj firm, ki jim prikjolice prav stojijo ze vec mesecel notri in po mojem mnenju jih bo zelo tesko prodati. Pocakajte z nakupi in cene bodo kolapsnile same po sebi.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov