Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Mario Car
Nov uporabnik

Kraj: Celje

Punto ali Megane Coupe?

Napisal/-a Mario Car Sr mar 05, 2008 5:30 pm

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1906219
ali
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1913660

Ker še do poletja izbiram svoj prvi avto me zanima vaše mnenje...Sam se vedno bolj nagibam k Puntutu ker mi je letnik bolj všečen ;) Sem mlad voznik zato mi je všeč tudi bolj atraktiven izgled Puntota ;) Od kolega mehanika sem ču tudi da se govori okol da Megani Coupeji radi crkujejo..koliko je tega res je po mojem mnenju težko rečit ker jih je res veliko na cestah.... :D

Uporabniški avatar
michelin
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a michelin Sr mar 05, 2008 5:54 pm

če gledaš med tema dvema je megane na prvem mestu,punto je pa polomija ga videl na lastne oči ;) ,megan je že na sliki lepši :idea:
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
Matjazy
Uporabnik

Napisal/-a Matjazy Sr mar 05, 2008 6:42 pm

Si pa našel 2 zlamana avtomobila...
Kupi nekaj, kar ima vsaj na pogled realne kilometre, boljši od teh dveh je po mojem v osnovi megane (class višji avto). Kupil pa sicer ne bi nobenega.

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Sr mar 05, 2008 7:51 pm

Ja, s temi megani znaš met kakšne probleme, bi pa enako teško rekel da je fiat ta letnik brez napak.

To je vedno loterija pri avtih. Pri vseh bo treba servise delat, to je dejstvo, vprašanje je bolj kaj se pri kateremu raje pokvari in koliko to košta.

joco
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a joco Sr mar 05, 2008 9:27 pm

sam sem imel megana l.96 pa je crknilo kar precej stvari..naj pa bi blo pri kasnejših letnikih malo bolje..kolk je res je pa spet vprašanje.. Še en nasvet: malo popedenani avti so v večjem številu primerov tud precej zmahani (ko sem kupoval megana je biu skoraj vsak k je biu kj prerihtan tut precej zgojen, biu pa je en svetu primer, res lep, lepo predelan, ohranjen v nulu, žal pa je bila cena astronomska :lol: ). Ta moj nasvet pa seveda ne drži za vse, da se nebi kdo preveč spotaknil ob to :lol: 8)
jj

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody Sr mar 05, 2008 9:30 pm

a je tle sploh kaj za razmišlat?ta avta se ne morta primerjat...megane ;)
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

Uporabniški avatar
Naio
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Naio Sr mar 05, 2008 9:38 pm

Mhh,

ta dva modela res oba zgledata zelo povprečno ohranjena, mislim da v rangu od 2.5-3k eur dobiš tudi kaj bolj ohranjenega...kak Bravo ali Brava, ker glede na to, da izbiraš med Puntom in Coupejem, ti ni oblika avtomobila kot taka važna, ampak samo, da je avto všečen, to pa so tudi drugi modeli.

Osebno sem pristaš italjanov, čeprav ne najbolj modelov Punto, sam vozim Mareo,pred tem dve Alfi..ampak če dobiš kje lepše ohranjenega megana...vzemi tega, je res rang višje,vzemi pa v zakup,da boš težko dobil lepo vožen Coupe..

Lp,

Nayo
Cuore Sportivo
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov