No da še jaz povem svoje mnenje. Sam sem ponosni lastnik honde Accord coupe l.99 približno eno leto. Z avtom sem res zelo zadovoljen odkar ga imam nimam nobenega problema. Ko sem ga kupil sem dav zamenjati vsa jermena vodno črpalko, šponarje in olje ter olji filter pač to je moja navada pri vsakem avtu ki ga kupim na novo in moram rečt da je to od takrat use kar sem zamenjal

pa še to iz čiste preventive

. Je pa tako če se odločaš med prelude in accord coupe moraš vedeti kakšen avto si želiš. Prelude je bolj športni avto, Accord pa je bolj za gospode

al kako bi reku bolj avto za udobno vožnjo in ne zaostaja dosti za legend. Itak opreme ma veliko peleš se not k predsednik u glavnm men je avto bomba

in ga zelo priporočam. Drugače pa če se res ne moreš odločiti pojdi oba avta sprobat pa boš potem videl. Pa mislim da accord je malenkost dražji kot prelude. Glede porabe pa men itak noben ne verjame samo mi pije cca 8,5 litra ko sem šel na morje je bila poraba nižja od 8l

Je pa res da nisem kot večina hondašev in avto vozim bolj normalno in ne tiščim vedno do blokade

....