Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

peri
Nov uporabnik

Nasvet glede Hondinih kupejev

Napisal/-a peri So mar 08, 2008 2:49 pm

Pozdravljeni,
Večkrat si ogledujem na avto netu hondine kupejevske lepotce, kot sta recimo prelude in
accord cupe.
Kaj menite o teh dveh avtih se jih splača kupiti, mam predsotke.
Tak avto ko si ga ker kupi ga ma zato da ga špana in je lahko potem ob prodaji čisto zjeban popravilo pa verjetno drago. Vprašaj še je glede močnih motorjev ki verjetno niso kaj prida varčni, da ne govorim o veliki registraciji.
Sklep, nakup in vzdrževanje 10 let starega japonskega mišičnjaka je lahko rizičen.
Ali se motim
Ni važno kako se ponašaš z svojim avtom važno je kako ga voziš

Uporabniški avatar
Vido85
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a Vido85 Ne mar 09, 2008 7:58 pm

Glede tvojga uprasanja, najprej se odloc kerga bi rajs mel, accord je bl luksuz, prelude pa bl sportna. Jest sm enga hondinga kupeja ze mel, tko da ti lohk povem kej. Mel sm civic coupe´ 1.6 LSI letnik 97, bil je dobro ohranjen (tko masina kot ostalo), pil je normalno (od 6 do 9 litrov), registracija pa tut ni bla tok velka, ceprov sm bil se mladi voznik (tm nek okrog 160 jurjev). Zdej edin kar mors pazt je da bos koga sabo uzel takrat k bos kupvov, ksnga tazga k se spozna na honde da bo mal pregledov avto, da ni bil zaleten al pa da ni masina zanic. Drugac pa te kupeji so uredu, udobni, mocni, pa dobr je k jih ni velik. Registracije pa tut niso tok velke, pac so pa drazje k pa ce bi uzel avto z 1.4,1.6 masino. Poraba je pa tko, kukr ji das, ce bos merku bo normalna, ce ga bos pa tisov pa hitr pride nad 10 litrov. Drugac pa te kupeji so uredu, nobenih problemov. Ce hoces tak avto met, se pac sprjazns z dolocenimi starmi. Ce te se kej zanima se upras...
Honda=stroj !!! I love to drive her ...

Uporabniški avatar
Neyo-Neyo
Uporabnik

Napisal/-a Neyo-Neyo Ne mar 09, 2008 8:20 pm

No da še jaz povem svoje mnenje. Sam sem ponosni lastnik honde Accord coupe l.99 približno eno leto. Z avtom sem res zelo zadovoljen odkar ga imam nimam nobenega problema. Ko sem ga kupil sem dav zamenjati vsa jermena vodno črpalko, šponarje in olje ter olji filter pač to je moja navada pri vsakem avtu ki ga kupim na novo in moram rečt da je to od takrat use kar sem zamenjal 8) pa še to iz čiste preventive ;). Je pa tako če se odločaš med prelude in accord coupe moraš vedeti kakšen avto si želiš. Prelude je bolj športni avto, Accord pa je bolj za gospode :lol: al kako bi reku bolj avto za udobno vožnjo in ne zaostaja dosti za legend. Itak opreme ma veliko peleš se not k predsednik u glavnm men je avto bomba 8) in ga zelo priporočam. Drugače pa če se res ne moreš odločiti pojdi oba avta sprobat pa boš potem videl. Pa mislim da accord je malenkost dražji kot prelude. Glede porabe pa men itak noben ne verjame samo mi pije cca 8,5 litra ko sem šel na morje je bila poraba nižja od 8l ;) Je pa res da nisem kot večina hondašev in avto vozim bolj normalno in ne tiščim vedno do blokade :-P
....

Uporabniški avatar
Vido85
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a Vido85 Ne mar 09, 2008 9:31 pm

Lepo je enkrat vidt enga (Neyo) k ma hondo zarad avta, ne pa zato k leti, pa tut ce se naokol vozjo z rjavo kripo. Zarad takih norcov smo pol ostali hondasi na slabmu glasu. Kar se porabe pa vzdrzvanja tice mas prov, ce avto pazs je vse ok. Jest sm bil z mojmu kupejem zelo zadovoljen, pa tut zdej ostajam pr hondi. Par mescov vozm 3 leta starga akorda pa sm ful zadovoln, se najbl me je pa presenetla poraba. Pa tut avto je drugac kr luksuz, udobn, lepo se pele... Sm pa tut ksn let nazaj skor ze kupu eno prelude, sam sm pol vidu da je bla zbita, pa tut akorda kupe sm gledov, k mi je res najlepsi kupe po obliki pa prostornosti, sam takrat bi me registracija mal prevec prsla.
Honda=stroj !!! I love to drive her ...

Uporabniški avatar
Neyo-Neyo
Uporabnik

Napisal/-a Neyo-Neyo Ne mar 09, 2008 10:25 pm

Jah res je nekateri nimamo hond zato da bi jih teral k budale ;) ampak pustmo zdej to :) U glavnem pozabu sm še povedat ... tud sam sem se dolgo odločal ali prelude ali accord najprej sem biu čist navdušen za prelude predvsem zaradi 4WS sistema ker pač so mi ušeč taki posebni avti ki jih ni veliko in so redki. Ampak sem se potem preimslil ko mi je prijatelj razlagal koliko ga pride zavarovanje za prelude s kaskom :shock: tako da sem potem se nekako odločil za accorda. Več o teh dveh avtomobilih pa boš zvedel na forumih.

http://prelude.mojforum.si
http://n33yo.mojforum.si

LP ;)
....
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov