Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Klemn Klemn
Nov uporabnik

Kje in kako preveriti verodostojnost podjetja v tujini?

Napisal/-a Klemn Klemn Ne mar 09, 2008 1:09 am

Ali obstaja in ali je ok? gre za internetno podjetje, ki ureja prevoze iz tujine, in baje ščiti tako kupca kot prodajalca, avto ki si ga ogledas na sliki, ti pripeljejo praktično na dom, pač jaz tako hocem, imam casa tri dni,da avto sprobam in se odločim, predtem plačam polovico avta, če nisem zadovoljem mi vse vrnejo, ce je pa vse ok plačas se ostalo polovico in vse papirje imajo sabo tako da postanes lastnik novega vozila, prosim za razmislek in odgovore? Gre pa za podjetje ICDB trasport company. ali ima kdo podobne izkušnje mogoce z drugim podjetjem in ali je to ustaljena praksa v EU da ti rabljeno vozilo pripeljejo iz tujine na dom baje za 600 evrov iz munchena do Ljubljane, tako jaz hocem, ce bi sel jaz v munchen, ne bi bilo treba te agencije in prevoza placat, jaz tako hocem, sicer je drazje oz. bom ob 600 evrov ampak bo no, kaj pravite? Sem preveril na eu strani za davke in podjetje obstaja oz. njihova davcna stevilka je v eu davcni zapisana, komentarji

Uporabniški avatar
vilijem
Nov uporabnik

Kraj: Stajerska

Re: Kje in kako preveriti verodostojnost podjetja v tujini?

Napisal/-a vilijem Ne mar 09, 2008 1:30 am

Predrago se mi zdi. Dodaj se je davek na motorna vozila, ekoloski davek, stroski z papirji, homologacija.

Das se malo zraven pa mas nov avto (najverjetneje ravno kaj poceni ne kupujes in se tudi najverjetneje ne splaca). Razen ce res dosti ceneje dobis, ampak pol pa je ze mal riskantno da bo vse ok :)

Klemn Klemn
Nov uporabnik

Napisal/-a Klemn Klemn Ne mar 09, 2008 1:38 am

DEj povej avto je kr ugoden cena je tam okoli 5000 evrov, koliko znasa vse to skupaj, koliko me bodo se nasi ocurili, mi pomagas zracunati? Lahko pa posebej za vsako postavko, da bom vedel kje največ drzave dobi? prosim in hvala lp
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov