Mare9mm je napisal/-a:V primerjavi s čim FBR? Z Renault dizelico? Se težko strinjam...
Takole, preden komu kapo odnese, vozil sem že veliko avtov, imel več kot 2 leti 1.5 Megane II in zaradi pogostega servisa prevozil vse nadomestne Renaulte (in enga Logana) kar jih Real in Pleško pramoreta. Sem bil zelo razočaran nad performansam. Če se smem enako izrazit.![]()
CupraR je napisal/-a:Ni raketa, pa vednar 8,7 do sto in 205 končne ni slabo za teh 143ps..
+avto je dost lahek..
Tako da še tako čipan 90ps Berligo ni šans da gre mimo, če voziš Celico tako kot treba.
In kaj to pomeni?? Če boš mel v 5,6ti pr 130 in boš potegnu, valda da ne boš šel mimo, navora ni velik, pod 4500-5000rpm se pr takem motorju nič ne dogaja. En dizl z manj ps bo lagano sledil![]()
Nočem bit pamtn, sam v vsakem primeru morš avto dobr poznat da veš kje vleče in da lahko max izkoristiš.
Takle motor treba nad 5000-55000rpm gnat če hočš da bo km šlo, in pr 130km/h če hočš da potegne treba dat v 3jo oz 4to (to bo Mare bolj vedu) in ga v obrate pognat..
Takrat bo pa mal bolj šlo..
Mam podoben japonski motor (ima enako max moč pr 6500rpm oz se navor podobno dviguje) in na žalost (men sicer sede) treba zelo menjalnik uporabljat, če hočš da gre km..
FBR je napisal/-a:No,...hehehe.... kar poberi kapo. Da greš pa 1.5 dizla primerjat s tem je pa res smešno. Ne bodi užaljen in potem zato blatiti vse kar vidiš pri meni napisano/risano...PS: Drugič če hočeš performanse ne kupuj 1.5 dci-ja ampak 1.9 oz 2.0 dci :P (joke)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov