Auslander je napisal/-a:Iščem avto srednjega razreda z vsaj 100 konji, ne starejšega od 5 let cena okoli 10k€... in pri pregledovanju s temi kriteriji ne pade prav veliko avtomobilov ven.
Najbolj me je pa zmotilo, da imajo lagune II nekam nizko ceno zakaj? ali res to drži, da se lagune kar naprej kvarijo še zlasti turbina in pumpa? zanimivo je, da megani držijo povsem enako ceno vendar spada v srednji nižji razred mašina naj bi bila ista kot pri laguni (1.9 dci).
frgo je napisal/-a:Z atmosferskimi motoji pa ni nekih problemov, so pa tudi turbo bencinarji bolj bogo zanesljivi. Jaz bi se lagune vseeno na široko ognil, razen če gre za zadnje faceliftane modele.
jurcek3 je napisal/-a:frgo je napisal/-a:Z atmosferskimi motoji pa ni nekih problemov, so pa tudi turbo bencinarji bolj bogo zanesljivi. Jaz bi se lagune vseeno na široko ognil, razen če gre za zadnje faceliftane modele.
kaj je pa narobe z bencinskimi motorji kot so 1.8 16v oz 2.0 16v, jst ne vem za nobeno serijsko napako, tud za V6 motor pri lagune ne
Ivan36 je napisal/-a:jurcek3 je napisal/-a:frgo je napisal/-a:Z atmosferskimi motoji pa ni nekih problemov, so pa tudi turbo bencinarji bolj bogo zanesljivi. Jaz bi se lagune vseeno na široko ognil, razen če gre za zadnje faceliftane modele.
kaj je pa narobe z bencinskimi motorji kot so 1.8 16v oz 2.0 16v, jst ne vem za nobeno serijsko napako, tud za V6 motor pri lagune ne
Ja bencinci so nepa tudi D je vredu odvisno kako se vozi in ali imajo vedno poln tank ali samo polpoun
pa še odvisno kje točijo
Imaš tudi take stiskače, da vedno toči samo kakih 15€ do 20€ not
ker pač tooook malo porabi .
jurcek3 je napisal/-a:frgo je napisal/-a:Z atmosferskimi motoji pa ni nekih problemov, so pa tudi turbo bencinarji bolj bogo zanesljivi. Jaz bi se lagune vseeno na široko ognil, razen če gre za zadnje faceliftane modele.
mevden je napisal/-a:a nimajo lagune 2005 in 2006 dci odpravljene napake z turbino.
fotr neki išče tega letnika pa sem mu predlagu laguno ker je pocen. velik cenej recmo kot kak nemc ta letnik.
ali je laguna 2005, 2006 že soliden voz? dizel seveda
ducky je napisal/-a:Torej neke hude razlike med Meganom Grandtour in Lagune Grandtour ni? Tudi v voznih lastnostih ne?
Sem pa gledal, da dobiš Laguno zESP-jem za isti dnar kot Megana brez ESP-ja (ali pa so še celo Lagune cenejše) - kako to?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov