žajfa je napisal/-a:Neverjetno dobr se znajdejo. Okol prnesejo folk. Prejšn dan se je prodajal za 1200 evrov iz KP-ja(seat) potem pa švercar kupi takle avto in ga drug dan proda za 1800 evrov.BTW: Mimgred, ko sem gledal avto.net Ampak, tazga preprodajalca sploh nebi mogu tožt, če ti bi zje*an avto prodal, ker je fizična oseba. Pravne osebe (te pa lahko stožiš) praviloma dražji avti. Ampak sej to ni osamljeni
spel©a je napisal/-a:žajfa je napisal/-a:Neverjetno dobr se znajdejo. Okol prnesejo folk. Prejšn dan se je prodajal za 1200 evrov iz KP-ja(seat) potem pa švercar kupi takle avto in ga drug dan proda za 1800 evrov.
če ne bi mel dobička, tega najbrž ne bi počel a ne .
če je tolk sposoben, da avto proda za 600 eurov dražje, pa naj ga! res ne vidim problema tukej
Velocity je napisal/-a:Jaz sem od tega istega cloveka, prepoznam po mailu twins..., kupil VTI, zanimivo je to, da ima vedno čas za prodajo ko je tema, prej je vedno v službi in dela![]()
![]()
Zakaj, zves sele ko ga kupis
Če nebi nameraval kupiti amortizerjev, sklopke, novih rok, kje je se klepanje in strihanje...v glavnem, študent bi bankrotiral, ampak jaz sem šel zavestno v to in tudi ceno sem mu znižal tok da je človek dobil skoraj živčen zlom
Nato sem po servisni zvedel kdo je bil lastnik-starejši gospod, nakar sem ga poklical in vprašal za zgodovino avta. Izvedel sem, da je zletel s ceste-zvil roko, neki pleha, itd... in prodal avto za smešen denar po eurotaksu, ker ga je ta **** od človeka nategnila. Mlinček je pa kot nov
žajfa je napisal/-a:Al pa tale:
GSM: 040 / 523 - 989
Email: tusanj7@gmail.com
Opomba:OGLED DOMŽALE
VOZILO V ODLIČNEM STANJU,REDNO SERVISIRAN IN GARAŽIRAN,PRED KRATKIM OPRAVLJEN SERVIS,...
POPOLNOMA BREZ RJE,ODLIČNE VOZNE LASTNOSTI,...
samo resni
TooOldVehicle je napisal/-a:žajfa je napisal/-a:Al pa tale:
GSM: 040 / 523 - 989
Email: tusanj7@gmail.com
Opomba:OGLED DOMŽALE
VOZILO V ODLIČNEM STANJU,REDNO SERVISIRAN IN GARAŽIRAN,PRED KRATKIM OPRAVLJEN SERVIS,...
POPOLNOMA BREZ RJE,ODLIČNE VOZNE LASTNOSTI,...
samo resni
evo še ena njegova cvetka
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2008596
ta avto NIMA: električno nastavljiv sedež
3. zavorna luč
blokada motorja
kodno varovan vžig motorja
el. nastavljiva zunanja ogledala
el. zložljiva zunanja ogledala
nastavljiv volan po višini
nastavljiv volan po globini
volanski obroč oblečen v usnje
72 kW / 98 KM
Je pa "maher" morm rečt, še najboljša je pa ta, da je kao PRODAN, če bi bil prodan bi zbrisal oglas, ne pa poudaril da je avto prodan, LOL
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov