Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
žajfa
Nov uporabnik

Preprodajalci

Napisal/-a žajfa Po mar 24, 2008 2:32 am

Neverjetno dobr se znajdejo. Okol prnesejo folk. Prejšn dan se je prodajal za 1200 evrov iz KP-ja(seat) potem pa švercar kupi takle avto in ga drug dan proda za 1800 evrov.BTW: Mimgred, ko sem gledal avto.net Ampak, tazga preprodajalca sploh nebi mogu tožt, če ti bi zje*an avto prodal, ker je fizična oseba. Pravne osebe (te pa lahko stožiš) praviloma dražji avti. Ampak sej to ni osamljeni primer.
OPrema
NOTRANJOST:
- komfortni sedeži
- nastavljiv sedež
- deljiva zadnja klop 1/3 - 2/3
PODVOZJE:
- zavorni sistem ABS
VARNOST:
- 2x Airbag (voznik+sovoznik)
- 3. zavorna luč
- alarmna naprava
UDOBJE:
- tonirana stekla
- električni pomik prednjih stekel
- ogrevanje zunanjih ogledal
- centralno zaklepanje
- centralno zaklepanje z dalj. upravljanjem
- Hi-Fi ozvočenje
- električni paket
- nastavljiv volan po višini
- servo volan
- senčni rolo za zadnje steklo
- vlečna kljuka
- vreča za smuči
OSTALO:
- 2.lastnik
- servisna knjiga / potrjena
- nepoškodovan
- nekaramboliran
- avto je garažiran

A vse to opremo ima, pol opreme sploh nima

GSM: 051 / 810 - 410
Email: Twins180@hotmail.com
cobra 29

Al pa tale:
GSM: 040 / 523 - 989
Email: tusanj7@gmail.com

Opomba:OGLED DOMŽALE

VOZILO V ODLIČNEM STANJU,REDNO SERVISIRAN IN GARAŽIRAN,PRED KRATKIM OPRAVLJEN SERVIS,...
POPOLNOMA BREZ RJE,ODLIČNE VOZNE LASTNOSTI,...
samo resni
Priponke
311.jpg
11.jpg
4.jpg
3.jpg
2.jpg
1.jpg
lp

stardo
Novinec

Kraj: SG

Napisal/-a stardo Po mar 24, 2008 2:36 am

Oprosti, sam na podlagi česa bi ga tožil?

Kvečjemu je prejšnji lastnik izpado nesposobn ker je avto prodal 600€ prepoceni. Po tvoji logiki bi lahko tožil naprimer Mercator, ker gajbo jabk kupi po recimo 3€, tebi pa proda po 5€. :roll:
Dve stvari se definitvino splača met: Pogrebni zavod v Iraku pa pooblaščen servis za Renaulte

Uporabniški avatar
žajfa
Nov uporabnik

Napisal/-a žajfa Po mar 24, 2008 2:40 am

stardo je napisal/-a:Oprosti, sam na podlagi česa bi ga tožil?

Kvečjemu je prejšnji lastnik izpado nesposobn ker je avto prodal 600€ prepoceni. Po tvoji logiki bi lahko tožil naprimer Mercator, ker gajbo jabk kupi po recimo 3€, tebi pa proda po 5€. :roll:

...., če bi ti prodal avto s skrito napako.
lp

Uporabniški avatar
-=davor=-
Novinec

Kraj: Ptuj - Slovenske Gorice

Re: Preprodajalci

Napisal/-a -=davor=- Po mar 24, 2008 2:40 am

žajfa je napisal/-a:Neverjetno dobr se znajdejo. Okol prnesejo folk. Prejšn dan se je prodajal za 1200 evrov iz KP-ja(seat) potem pa švercar kupi takle avto in ga drug dan proda za 1800 evrov.BTW: Mimgred, ko sem gledal avto.net Ampak, tazga preprodajalca sploh nebi mogu tožt, če ti bi zje*an avto prodal, ker je fizična oseba. Pravne osebe (te pa lahko stožiš) praviloma dražji avti. Ampak sej to ni osamljeni
SlikaSlika

stardo
Novinec

Kraj: SG

Napisal/-a stardo Po mar 24, 2008 2:47 am

Tut če bi bla pravna oseba majo ti ponavadi zravn obvestilo, da ne odgovarjajo za morebitno napako pri oglasu in da se naj za točen opis kontaktira prodajalca...
Dve stvari se definitvino splača met: Pogrebni zavod v Iraku pa pooblaščen servis za Renaulte

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Po mar 24, 2008 11:14 am

zanimivo, da te moti ko drugi to počnejo ko pa si ti isto tak delal pa je blo ves OK :roll:
sonček, chill out
LP Rok

Uporabniški avatar
f.taunus
Uporabnik

Kraj: Ptuj-Ormož

Napisal/-a f.taunus Po mar 24, 2008 2:06 pm

Ni ravno v tem smisel prodaje, da zraven tudi kaj zaslužiš? :bonk

Uporabniški avatar
jurcek3
Novinec

Napisal/-a jurcek3 Po mar 24, 2008 3:04 pm

kolega je razbou auto, potem ga je edn od preprodajalcev kupu in ga popravu ter ga prodaju kot nekaramboliranga :? je treba res zravn nost napravo za merjenje debelino barve :x

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Napisal/-a Ivan36 Po mar 24, 2008 3:10 pm

Kupi že enkrat neki no že malo utrujaš s takimi temami :twisted: :!:

tsunami13
Nov uporabnik

Napisal/-a tsunami13 Ne apr 13, 2008 9:24 am

spel©a je napisal/-a:
žajfa je napisal/-a:Neverjetno dobr se znajdejo. Okol prnesejo folk. Prejšn dan se je prodajal za 1200 evrov iz KP-ja(seat) potem pa švercar kupi takle avto in ga drug dan proda za 1800 evrov.

če ne bi mel dobička, tega najbrž ne bi počel a ne .

če je tolk sposoben, da avto proda za 600 eurov dražje, pa naj ga! res ne vidim problema tukej :?

Davkarija ga pa vidi:
"Prekupčevalci z avti, pazite se davkarjev
Inšpektorji bodo poostrili nadzor nad ljudmi, ki jih sumijo preprodaje avtomobilov na črno.
Fizične osebe, ki preprodajate avtomobile, se morate registrirati za opravljanje dejavnosti. Če vaš promet presega 25 tisoč evrov, pa ste tudi zavezanci za DDV. Davčni inšpektorji so v zadnje..."

http://www.finance.si/210015/Prekup%E8e ... _davkarjev

Kmalu na udaru prekupčevalci, gradbinci, gostinci.
Zgleda da bo država končno začela lovit sivo ekonomijo kot drugod v razvitem svetu. Posledično bo pobrala več davkov in mogoče celo znižala kje drugje davčno obremenitev, kar bi bilo logično saj bo z legalizacijo sive ekonomije pridobila ogromno denarja.
Tako da tisti, ki imate nase v enem letu napisanih več avtomobilov za kratek čas.....počasi bo konec tega športa.
Za neregistrirane na finance.si - na koncu so omenjene kazni:
- nezakonita pridobitev večje premoženjske koristi ( 5 povprečnih neto plač) zapor do treh let
- nezakonita pridobitev velike premoženjske koristi ( 50 povprečnih neto plač) zapor do osem let

Kot nezakonito se smatra utaja davka na dobiček oziroma prekupčevanje brez registrirane dejavnosti.
Povprečna neto plača je bila januarja 864,43€. To pomeni da za nekaj več kot 4.000€ neobdavčenega prekupčevalskega zaslužka grozi kazen do treh let... 4.000€ pa iznajdljivi prekupčevalec zasluži že s petimi, šestimi avtomobili.

Se splača? Mislim, da ne več dolgo...

Velocity
Nov uporabnik

Napisal/-a Velocity Ne apr 13, 2008 9:40 am

Jaz sem od tega istega cloveka, prepoznam po mailu twins..., kupil VTI, zanimivo je to, da ima vedno čas za prodajo ko je tema, prej je vedno v službi in dela :lol: :lol: :lol: Zakaj, zves sele ko ga kupis :lol: Če nebi nameraval kupiti amortizerjev, sklopke, novih rok, kje je se klepanje in strihanje...v glavnem, študent bi bankrotiral, ampak jaz sem šel zavestno v to in tudi ceno sem mu znižal tok da je človek dobil skoraj živčen zlom :D Nato sem po servisni zvedel kdo je bil lastnik-starejši gospod, nakar sem ga poklical in vprašal za zgodovino avta. Izvedel sem, da je zletel s ceste-zvil roko, neki pleha, itd... in prodal avto za smešen denar po eurotaksu, ker ga je ta **** od človeka nategnila. Mlinček je pa kot nov :D

Uporabniški avatar
_sonček_
Nov uporabnik

Kraj: 10 km iz Gorenje vasi nad Poljanom v hribe

Napisal/-a _sonček_ Ne apr 13, 2008 10:26 am

Velocity je napisal/-a:Jaz sem od tega istega cloveka, prepoznam po mailu twins..., kupil VTI, zanimivo je to, da ima vedno čas za prodajo ko je tema, prej je vedno v službi in dela :lol: :lol: :lol: Zakaj, zves sele ko ga kupis :lol: Če nebi nameraval kupiti amortizerjev, sklopke, novih rok, kje je se klepanje in strihanje...v glavnem, študent bi bankrotiral, ampak jaz sem šel zavestno v to in tudi ceno sem mu znižal tok da je človek dobil skoraj živčen zlom :D Nato sem po servisni zvedel kdo je bil lastnik-starejši gospod, nakar sem ga poklical in vprašal za zgodovino avta. Izvedel sem, da je zletel s ceste-zvil roko, neki pleha, itd... in prodal avto za smešen denar po eurotaksu, ker ga je ta **** od človeka nategnila. Mlinček je pa kot nov :D

On nikjer ne dela, živi od preprodaje, na mesec pa zasluži okol 1500 evrov najmanj.
Kdor drugemu jamo koplje, sam vanjo pade

Velocity
Nov uporabnik

Napisal/-a Velocity Ne apr 13, 2008 11:19 am

Mah lej, videl sem ga 3 tedne nazaj v nedeljo v Ložarju blizu domžal, ugani kaj, glavo dol pa špura...Ni vreden zgubljanja besed. Kupil si je novo accordko brez rednega mesečnega priliva. Zanimivo ne? Dons če si pošten že težko preživiš skozi mesec, eni delamo zato da drugi lahko komot živijo.

Uporabniški avatar
TooOldVehicle
Novinec

Napisal/-a TooOldVehicle Ne apr 13, 2008 11:58 am

žajfa je napisal/-a:Al pa tale:
VOZILO V ODLIČNEM STANJU,REDNO SERVISIRAN IN GARAŽIRAN,PRED KRATKIM OPRAVLJEN SERVIS,...
samo resni

evo še ena njegova cvetka
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2008596

ta avto NIMA: električno nastavljiv sedež
3. zavorna luč
blokada motorja
kodno varovan vžig motorja
el. nastavljiva zunanja ogledala
el. zložljiva zunanja ogledala
nastavljiv volan po višini
nastavljiv volan po globini
volanski obroč oblečen v usnje
72 kW / 98 KM

Je pa "maher" morm rečt, še najboljša je pa ta, da je kao PRODAN, če bi bil prodan bi zbrisal oglas, ne pa poudaril da je avto prodan, LOL

Uporabniški avatar
_sonček_
Nov uporabnik

Napisal/-a _sonček_ Ne apr 13, 2008 12:19 pm

TooOldVehicle je napisal/-a:
žajfa je napisal/-a:Al pa tale:
samo resni

evo še ena njegova cvetka
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2008596

ta avto NIMA: električno nastavljiv sedež
3. zavorna luč
blokada motorja
kodno varovan vžig motorja
el. nastavljiva zunanja ogledala
el. zložljiva zunanja ogledala
nastavljiv volan po višini
nastavljiv volan po globini
volanski obroč oblečen v usnje
72 kW / 98 KM

Je pa "maher" morm rečt, še najboljša je pa ta, da je kao PRODAN, če bi bil prodan bi zbrisal oglas, ne pa poudaril da je avto prodan, LOL

Ni sam en, ampak vsak dan po 2,3-je avti. Ma grejo mi na kur*c, ker nimajo prijavljene dejavnosti, če jo ma in, če ti proda zjahan avto ga lahko tožiš.

Velocity
Nov uporabnik

Napisal/-a Velocity Ne apr 13, 2008 1:49 pm

Sej telefonska bo v obratovanju mogoce se ksn teden, pol bo številka trenutno neosegljiva ;) vsaj tako je bilo pri meni :) :roll:
Zadnjič spremenil Velocity, dne Po maj 19, 2008 9:34 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
_sonček_
Nov uporabnik

Napisal/-a _sonček_ Ne apr 13, 2008 3:47 pm

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2012140
www.Avto.net - 1.slovenski avtomobilski sejem na internetu

Uporabniški avatar
_sonček_
Nov uporabnik

Napisal/-a _sonček_ Ne apr 13, 2008 3:47 pm

Velocity je napisal/-a:Sej telefonska bo v obratovanju mogoce se ksn teden, pol bo številka trenutno neosegljiva ;) vsaj tako je bilo pri meni :)

Približno vem, kje je doma.

Velocity
Nov uporabnik

Napisal/-a Velocity Po apr 14, 2008 10:29 am

Meni je rekel da je na viču, potem se je zagovoril da je iz domažal :D Eh, vsakemu se enkrat vrne.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov