Lep pozdrav vsem

Gre se pa za tale model:
DaDek je napisal/-a:verjetno je v ameriki naret pa pije ziher 15l.. mogoče si lahko malo natančn pri vprašanju..
_BuLLet_ je napisal/-a:No, mene zanima 2.0 motor, ker 2.5 V6 so vsi avtomatiki, jas pa avtomatika zaenkrat še nebi imel :P sem pa nekje zasledil da ima pospešek od 0-100 14sek kar je porazno! Čudno se mi zdi da bi 2.0 motor z 134 KM imel tako slab pospešek. Pa zanima me poraba? Američani so fajn za vozit to vem, ma fotr chrysler 300M 3.5 V6 in sem ga že parkrat vozil.. sam pa vozim sedaj peugeot 406 2.0 turbo ..
Ta stratus me zanima predvsem zato ker je cabriolet in dovolj velik, pa še na pogled mi je lep... Notranjost se mi pa ne dopade preveč, predvsem volan je grd ...
Dr.M3 je napisal/-a:DaDek je napisal/-a:verjetno je v ameriki naret pa pije ziher 15l.. mogoče si lahko malo natančn pri vprašanju..
Razliko ki jo pri bencinu prihraniš pri nekaterih "varčnih" evropejcih pa potem prineseš not na servisih ko servisiraš 1.4 mlinčke s turbinicami in 150 konji, ko imajo 100, 200k km prevoženih :P
branko1 je napisal/-a:Pa kaj hudiča imati vsi nekaj proti ameriškim avtomobilom. PA kaj vse na svetu so švabska j***a. Najhujše je, če nekdo ki vozi clio ali ax-a komentira o amerikanotih. Nima pojma. Pa brez zamere.
Torej. Stratus cabrio 2,0 je malce prešvoh. Prava stvar za ta avto je 2,5 in obvezno mora biti automatic. in V6.
Torej vse najlepše o ameriških avtomobilih. Jih vozim že skoraj 2o let in v teh letih ni bilo nič pretresljivega kar se tiče napak. Vozil pa sem Chrysler Le barona, Voyagerja 2x, in sedaj Stratus 2,5 V6 z vso opremo. Naslednji pa bo sigurno 300 c.
Ajde pa fajn bodite
JEREMIJA79 je napisal/-a:branko1 je napisal/-a:Pa kaj hudiča imati vsi nekaj proti ameriškim avtomobilom. PA kaj vse na svetu so švabska j***a. Najhujše je, če nekdo ki vozi clio ali ax-a komentira o amerikanotih. Nima pojma. Pa brez zamere.
Torej. Stratus cabrio 2,0 je malce prešvoh. Prava stvar za ta avto je 2,5 in obvezno mora biti automatic. in V6.
Torej vse najlepše o ameriških avtomobilih. Jih vozim že skoraj 2o let in v teh letih ni bilo nič pretresljivega kar se tiče napak. Vozil pa sem Chrysler Le barona, Voyagerja 2x, in sedaj Stratus 2,5 V6 z vso opremo. Naslednji pa bo sigurno 300 c.
Ajde pa fajn bodite
20 let jih voziš in 20 let kredita da jih točiš...
Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot] in 17 gostov