baroax je napisal/-a:Jaz sem imel AX GTI, imajo pa isti motor, 1.4 100 KM. Moj je bil brez katalizatorja. Vglavnem, lega, pospeški in zavore so zelo podobni pri teh dveh avtomobilih in lahko rečem da je vse odlično.
lp Baro
GT500 je napisal/-a:ta avto se drugače ne uporablja zadnje pol leta, vendar ga na vsake toliko časa zalavfajo in zapeljejo...a bi to lahko blo kj narobe? sicer bom pa v kratkem šov na testno vožnjo, govoril bom s prejšnjim lastnikom pa bom videl kako bo.
Hendrix je napisal/-a:Brez dvoma je to redek model. Cena? Ne vem, vzemi za primerjavo ostale 106 in ji zbij ceno zaradi večje kubikaže/porabe/registracije. Ti avti gredo težje v prodajo. Hibe? Tesnilo na glavi, vsak 106 malo pušča, če je hudo poglej pokrovček hladilnika - "smetana", če je ni potem ni hudo. Preglej elektroniko, vsaj to kar ima in svetila, zelo rado kej crkne. Preveri še sklopko, zavore in menjalnik. To bi blo to, sicer ma pa izredno dobre pospeške!
Hendrix je napisal/-a:Xsi je prava izbira, o tem nebi dvakrat razmišljal! Seveda se pa morš vprašat, kaj hočeš! Če bi rad mel živahen avto, brez večjih težav, potem je nakup prava izbira.![]()
A si zvedu, kolk ma konjev?
Blinder je napisal/-a:Pa ce hoces zivahen avto ga uzami. Zivi se samo enkrat. 106 pa ni nek drag avto da si bi sel rezat zile ce bi se pokvaru al ..sesul...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov