Pravkar bom naredil izpit in zanima me ce bi se dalo kje v sloveniji kupiti tale avto / po moznosti rabljen

sicer sem gledal po oglasih vendar kaj vecje ponudbe ni.

S fotrom sma pripravljena it po njega tudi v tujino.
Lp
Clio the best!
lacen je napisal/-a:najprej lep pozdrav iz moje strani.
Pravkar bom naredil izpit in zanima me ce bi se dalo kje v sloveniji kupiti tale avto / po moznosti rabljenletnik 2000-2006
sicer sem gledal po oglasih vendar kaj vecje ponudbe ni.![]()
S fotrom sma pripravljena it po njega tudi v tujino.
Lp
Clio the best!
lacen je napisal/-a:ma kateri mogoce kaksen internetni oglasnik? za tujino mislim.
TUNING_BOY je napisal/-a:Za prvi avto misliš met to? Zanimivo. Tak glej da nebomo kake črne kronike pol brali. Drugač pa mobile.de gor bi mogu najdit
MacTron je napisal/-a:off:
opa... sele sedaj (spregledal) vidim zacetno zgodbo
uporabnik lacen ...glede na to da se podajas na 170 - 200KM brez izkusenj
ti svetujem naslednje - pamet, pamet, pamet v glavo pa ceglo pod gas
v nasprotnem primeru 1.2, 1.4
bigturbo je napisal/-a:TUNING_BOY je napisal/-a:Za prvi avto misliš met to? Zanimivo. Tak glej da nebomo kake črne kronike pol brali. Drugač pa mobile.de gor bi mogu najdit
hehehe to je bil tud moj prvi avto je pa tko res je da smo ga preganjali po dolgem in počez in še dons sem hvaležen da da se ni nč zgodil ,ampak je pa po eni strani dobro
če si opilen na konje ker ti to u prihodnosti dober pride vsaj meni
lacen je napisal/-a:... sem se ze pelo z tem avtom in je ubitacen ne. aja drugace pa mamo cliota 1.2 doma ...pospeski malo vecji koncna pa je vbistvu ista...
jurcek3 je napisal/-a:ubijs se lohka tud z cliotom 1.2 tako da usak zase ve kje so meje, ce pa ne bojo pa lahko usodne posledice, tak da kr u akcijo pa kupt RSa
abbe je napisal/-a:ja no pa kva mu zj pamet solite pa ne tak avto pa ne to.pac ce hoce met nj ma.pa sj ni recen da se mu bo kj naredl,ce bo vsaj mau po pameti vozu nau nc.
jst sm tut prvi avto meu 1.8 131 km pa sm ga gonu pa se mi ni nc nardil,sm pa pridobiu velik izkusenj,vem kako je ce ti nos odnese vem kako je ce ti rt odnese vem kako je ce ti ceu avto odnese,pa kar je najbol pomembn NAUCU SM SE PRAVILNO odreagirat v takih situacijah.ce nebi meu "mocnga" avta se tega nebi naucu nkol.
zj mam se mocnejsga pa vozm skoraj skos lepo brez pizdarij.
@lacen ti si kr kup ta avto ce mas zeljo.sam mej v glavi kva vozis.
abbe je napisal/-a:resnici na ljubo a ma 1.2 al rs-a ga bo tisau.se vsak zacetnik ga je tisau.eni so to prerasl drugi pa niso prezivel.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 6 gostov