Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

lacen
Nov uporabnik

Kraj: maribor

Renault Clio RS 2.0 16V sport

Napisal/-a lacen Sr apr 16, 2008 3:18 pm

najprej lep pozdrav iz moje strani.

Pravkar bom naredil izpit in zanima me ce bi se dalo kje v sloveniji kupiti tale avto / po moznosti rabljen :?: letnik 2000-2006
sicer sem gledal po oglasih vendar kaj vecje ponudbe ni. :?
S fotrom sma pripravljena it po njega tudi v tujino.

Lp

Clio the best!

Uporabniški avatar
RS-sport
Novinec

Kraj: Kranj

Re: Renault Clio RS 2.0 16V sport

Napisal/-a RS-sport Sr apr 16, 2008 3:20 pm

lacen je napisal/-a:najprej lep pozdrav iz moje strani.

Pravkar bom naredil izpit in zanima me ce bi se dalo kje v sloveniji kupiti tale avto / po moznosti rabljen :?: letnik 2000-2006
sicer sem gledal po oglasih vendar kaj vecje ponudbe ni. :?
S fotrom sma pripravljena it po njega tudi v tujino.

Lp

Clio the best!

v tujini jih imaš, kar jih hočeš ;)
RS-sport

Uporabniški avatar
mihhec
Novinec

Napisal/-a mihhec Sr apr 16, 2008 3:26 pm

Sej na avto.net jih je kar enih par teh avtov kerga ti hočeš imet :D REs da ni ne vem kakšna izbira,samo kakšnem pa je verjetno vredu :D Drugače pa ja,v tujini jih je koker češ :D

lacen
Nov uporabnik

Napisal/-a lacen Sr apr 16, 2008 3:28 pm

hvala obema! am ma kateri mogoce kaksen internetni oglasnik? za tujino mislim.

lp

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Sr apr 16, 2008 3:31 pm

lacen je napisal/-a:ma kateri mogoce kaksen internetni oglasnik? za tujino mislim.

http://www.mobile.de/home/index.html
http://www.autoscout24.de/ ( .it .at )
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
TUNING_BOY
Uporabnik

Napisal/-a TUNING_BOY Sr apr 16, 2008 3:52 pm

Za prvi avto misliš met to? Zanimivo. Tak glej da nebomo kake črne kronike pol brali. Drugač pa mobile.de gor bi mogu najdit
__+__ 2FAST 4YOU__+__

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Kraj: Gottschee

Napisal/-a el_diablo Sr apr 16, 2008 3:59 pm

off:
trikrat hura za fotra,ki podpira sina brez vozniških izkušenj pri nakupu takega prvega avta :roll:
obstaja točka,na kateri drzno postane neumno...

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Napisal/-a MacTron Sr apr 16, 2008 4:03 pm

off:
opa... sele sedaj (spregledal) vidim zacetno zgodbo
uporabnik lacen ...glede na to da se podajas na 170 - 200KM brez izkusenj
ti svetujem naslednje - pamet, pamet, pamet v glavo pa ceglo pod gas

v nasprotnem primeru 1.2, 1.4 :idea:

Uporabniški avatar
bigturbo
Stalni uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a bigturbo Sr apr 16, 2008 4:18 pm

TUNING_BOY je napisal/-a:Za prvi avto misliš met to? Zanimivo. Tak glej da nebomo kake črne kronike pol brali. Drugač pa mobile.de gor bi mogu najdit

hehehe to je bil tud moj prvi avto je pa tko res je da smo ga preganjali po dolgem in počez in še dons sem hvaležen da da se ni nč zgodil ,ampak je pa po eni strani dobro
če si opilen na konje ker ti to u prihodnosti dober pride vsaj meni :lol:
biturbo SKN Project CT3 50

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Kraj: Obala

Napisal/-a Blinder Sr apr 16, 2008 4:21 pm

MacTron je napisal/-a:off:
opa... sele sedaj (spregledal) vidim zacetno zgodbo
uporabnik lacen ...glede na to da se podajas na 170 - 200KM brez izkusenj
ti svetujem naslednje - pamet, pamet, pamet v glavo pa ceglo pod gas

v nasprotnem primeru 1.2, 1.4 :idea:

Mu zamasit zracni filter da potegne max 60 konjev :lol: Dat gor restriktorje
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.

Uporabniški avatar
TUNING_BOY
Uporabnik

Napisal/-a TUNING_BOY Sr apr 16, 2008 4:39 pm

bigturbo je napisal/-a:
TUNING_BOY je napisal/-a:Za prvi avto misliš met to? Zanimivo. Tak glej da nebomo kake črne kronike pol brali. Drugač pa mobile.de gor bi mogu najdit

hehehe to je bil tud moj prvi avto je pa tko res je da smo ga preganjali po dolgem in počez in še dons sem hvaležen da da se ni nč zgodil ,ampak je pa po eni strani dobro
če si opilen na konje ker ti to u prihodnosti dober pride vsaj meni :lol:

ja sam ti recimo zdaj študiraš da SREČA da se ni kaj naredlo-ravno zarad tega ker vsak voznik začetnik misli da zda vozit u bistvu pa nima dost izkušnj in pol pride pred šolo kjer je polno pič* in pa še 2 sošolca v avtu ki mu pravita daj gas on pa itak da bi biu frajer gasa, čez 50m pa pešec čez cesto on pa na levo špuro da se mu izogne nasprot pa kamion in trije mrtvi na mestu :roll: Če si dost pametn za tak avto ti svaka čast-sam v tem primeru pa tud ne rabiš takih konjev ampak je dost 1.4! Nevem, moje mnenje je da za prvi avto tega ne priporočam. Itak so pa zdaj take kazni da se sploh ne splača več met takšen avto, da pa enga prehitiš je pa tud že 90KM dovolj :roll:
__+__ 2FAST 4YOU__+__

lacen
Nov uporabnik

Napisal/-a lacen Sr apr 16, 2008 4:49 pm

pac hocem imet ta avto ker mi je zakon.drugace pa sem se ze pelo z tem avtom in je ubitacen ne. aja drugace pa mamo cliota 1.2 doma ...pospeski malo vecji koncna pa je vbistvu ista. pa saj itq nebos mogel vec divjat ko so take kazni da te na rit vrze...pac po kakih stranskih cestah bi si dal duska vendar po pameti! :D z leti pridobis izkusnje

Uporabniški avatar
frgo
Stalni uporabnik

Kraj: Trebnje

Napisal/-a frgo Sr apr 16, 2008 4:51 pm

Tale je dobra ja... pospeški malo boljši, končna malo višja :lol: Malo je vljudnostna fraza al kako že?

Uporabniški avatar
Fireblade
Novinec

Kraj: NM

Napisal/-a Fireblade Sr apr 16, 2008 5:05 pm

Ja tako bi se reklo, vljudnostna fraza. Ma avto je itak premočan za začetnika pa če si še nevem koliko prevozil po stranskih poteh, ko prideš do realne situacije se vse obrne. Želim ti obilo sreče pri iskanju avta ter veliko pameti.
Lp!
Clean...
Slika
Slika

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Sr apr 16, 2008 5:08 pm

ja no pa kva mu zj pamet solite pa ne tak avto pa ne to.pac ce hoce met nj ma.pa sj ni recen da se mu bo kj naredl,ce bo vsaj mau po pameti vozu nau nc.

jst sm tut prvi avto meu 1.8 131 km pa sm ga gonu pa se mi ni nc nardil,sm pa pridobiu velik izkusenj,vem kako je ce ti nos odnese vem kako je ce ti rt odnese vem kako je ce ti ceu avto odnese,pa kar je najbol pomembn NAUCU SM SE PRAVILNO odreagirat v takih situacijah.ce nebi meu "mocnga" avta se tega nebi naucu nkol.
zj mam se mocnejsga pa vozm skoraj skos lepo brez pizdarij.

@lacen ti si kr kup ta avto ce mas zeljo.sam mej v glavi kva vozis.
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
TUNING_BOY
Uporabnik

Napisal/-a TUNING_BOY Sr apr 16, 2008 5:12 pm

lacen je napisal/-a:... sem se ze pelo z tem avtom in je ubitacen ne. aja drugace pa mamo cliota 1.2 doma ...pospeski malo vecji koncna pa je vbistvu ista...

Ni meu slučajno nalepk gor u resnici je pa biu 1.4-neki takega je moglo bit da so pospeški malo večji in pa končna ista kot pri 1.2 :roll:

Ko daš tako izjavo raje prej premisli kaj boš reku da se ti nebojo smejali vsi-tu gre za razliko 100KM ali pa več :roll:
__+__ 2FAST 4YOU__+__

Uporabniški avatar
jurcek3
Novinec

Napisal/-a jurcek3 Sr apr 16, 2008 5:13 pm

ubijs se lohka tud z cliotom 1.2 tako da usak zase ve kje so meje, ce pa ne bojo pa lahko usodne posledice, tak da kr u akcijo pa kupt RSa ;)

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Sr apr 16, 2008 5:16 pm

jurcek3 je napisal/-a:ubijs se lohka tud z cliotom 1.2 tako da usak zase ve kje so meje, ce pa ne bojo pa lahko usodne posledice, tak da kr u akcijo pa kupt RSa ;)

tako je.rs je v dostih pogledih bol varen od 1.2
resnici na ljubo a ma 1.2 al rs-a ga bo tisau.se vsak zacetnik ga je tisau.eni so to prerasl drugi pa niso prezivel.
pa ce ga ze tisi,je ze res da bojo hitrosti dosti vecje kot pri 1.2 motorju ampak ma podvozje dost bolse pa vodljivost je dost bolsa pa zavore so dost bolse.tko da to je par stvari ki ga lahko resi v neljubi situaciji...
Ni vse res kar napišem

lacen
Nov uporabnik

Napisal/-a lacen Sr apr 16, 2008 5:18 pm

abbe je napisal/-a:ja no pa kva mu zj pamet solite pa ne tak avto pa ne to.pac ce hoce met nj ma.pa sj ni recen da se mu bo kj naredl,ce bo vsaj mau po pameti vozu nau nc.

jst sm tut prvi avto meu 1.8 131 km pa sm ga gonu pa se mi ni nc nardil,sm pa pridobiu velik izkusenj,vem kako je ce ti nos odnese vem kako je ce ti rt odnese vem kako je ce ti ceu avto odnese,pa kar je najbol pomembn NAUCU SM SE PRAVILNO odreagirat v takih situacijah.ce nebi meu "mocnga" avta se tega nebi naucu nkol.
zj mam se mocnejsga pa vozm skoraj skos lepo brez pizdarij.

@lacen ti si kr kup ta avto ce mas zeljo.sam mej v glavi kva vozis.

mas prav

abbe je napisal/-a:resnici na ljubo a ma 1.2 al rs-a ga bo tisau.se vsak zacetnik ga je tisau.eni so to prerasl drugi pa niso prezivel.

tisal bi ga po pameti :!:

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Napisal/-a MacTron Sr apr 16, 2008 5:21 pm

@abbe: se popolnoma strinjam in sem tudi dodal taksen svetovan komentar ...vendar
to kar pravis sedaj je pa le potencirana potuha... pa naj se slisi se tako cudno vendar
ce pomislis se na nekaj ...nima niti izpita tukaj je se en ČE ampak to je ze druga zgodba
vseeno je pri taksnih okoliscinah (postih) dobro opozoriti na tiste slabe strani... zal
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 6 gostov