Sriple Tix je napisal/-a:Glede Honde se ne strinjam s tvojo trditvijo.
Sam si lastim petvratni model in ceprav HR-V ne bom hvalil z ne vem kaksnimi terenskimi zmogljivostmi, ker jih enostavno ne premore (kupil sem pac avto, kakrsnega potrebujem), se 4WD vklopi ob najmanjsem zdrsu pogonskih koles (cesar navadno niti ne cutis) in ne caka, da zakopljejo.
Avto vozim predvsem po makadamskih ter kaksni slabse vzdrzevani gozdni cesti (Pokljuka, Jelovica...) in tam se obnasa svojemu namenu povsem zadovoljivo.
alesdrolec je napisal/-a:glede frontere poznam enga privatnika k ma kamnolom...jo ma za nafto furat...
sneg, makedam, klanc...nč jo ne ustav!!! testirano v vseh možnih pogojih!
nebivedu je napisal/-a:No prvi trije so j***a
M je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:No prvi trije so j***a
Koliko je Honda jajce sicer ne bi vedel, sem pa prepričan, da bo potrebe watt4 več kot zadovoljila (mogoče celo bolje kot Legacy, ker je le malce višja), sploh glede na hude offroad zahteve, ki jih watt4 ima:
"Rad bi kupil avtomobil z štirikolesnim pogonom, ker imam do hiše slabšo makedamsko pot."
Plezanja po sipinah torej ne bo...
watt4 je napisal/-a:Hvala vsem za nasvete.
Nebivedu je priporočal Subaru legacy ali pa subaru forester. Mene pa zanima kakšen pa je subaru impreza compact.
watt4 je napisal/-a:Hvala vsem za nasvete.
Nebivedu je priporočal Subaru legacy ali pa subaru forester. Mene pa zanima kakšen pa je subaru impreza compact.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov