Napisal/-a dnovak24 Po apr 21, 2008 8:11 am
Torej v prihodnje hočm kupit dizlčka s turbino. Skos vozim bencinarje, sedaj pa hočem imet dizlčka, da vidm kako pa kaj. Do sedaj sem preveč menjaval avte, sedaj pa kupujem nekaj da mi bo služil max 3 leta oz max 50tkm. Ja vem da delam malo km na leto ampak vseeno hočem dizla. Na leto jih delam okoli 13tkm.
Sedaj me zanima predvsem omenjena motorja. Za Hdija sem slišal same pohvale, najraje bi imel 110 konjskega ampak problem ga je dobiti ampak bo že, če se odločim.
Za alfico me pa mika predvsem, če bi dobil beige usnje notri pa mislim tudi da je JTD motor veliko bolj poskočen kot HDI. Pa tudi sedenje je v alfi verjetno božansko ali se reče temu že skoraj ležanje? Sedaj imam cliota in groza use me boli če se peljem dlje, grozni sedeži! V 156 sem sedel samo enkrat in tisto sedenje v tistem usnjenem fotelju me je pripeljalo do tega da hočem imet takšen avto. Možnost obstaja tudi Mjet motor. Torej slišal sem da tudi s tem JTD in Mjet ni problemov, bencinarji so baje res slabi, sam dizl je pa baje cool. Vsakem ko pa omenim alfo je pa tko:
-če kupiš alfo kupiš nepremičnino;
-nekoč jo boš zlo teško prodal;
-bog ne daj da kaj crnke, lahko vzameš kredit;
Tko da sm zj med dilemo p307 je baje dober ampak meni je alfica vizualno bolša, tudi motor mi je bolj pri srcu, vsaj kuk sm bral, torej prosim pišite mnenja tisti k imate alfico ali pežoja, da poveste svoje izkušnje. Seveda so zaželjena tudi druga mnenja.
Avto imam čas kupovati do poletja, tko da čakam na pravi kaliber.
Hvala in lep pozdrav
Zadnjič spremenil
dnovak24, dne Pe maj 30, 2008 10:25 am, skupaj popravljeno 1 krat.